AcasăNewsPrima proba a Bacalaureatului de toamna

Prima proba a Bacalaureatului de toamna

Unii dintre candidatii care dau Bacalaureatul in aceasta toamna n-au trecut de prima sesiune, altii nu s-au prezentat in vara la "examenul maturitatii".

Absolventii de liceu care fie nu s-au prezentat la sesiunea din vara, fie nu au reusit sa treaca pana acum de probele „examenului maturitatii” au, de luni incepand, o noua sansa pentru a obtine diploma de Bacalaureat. Evident, conditia fiind sa fi invatat pentru a trece de probele orale si scrise ale Bac-ului de toamna.

Actuala sesiune a Bacalaureatului a inceput cu probele scrise, iar in aceasta prima zi a saptamanii s-a dat cea la limba si literatura romana. Urmeaza cea la limba si literatura materna, proba obligatorie a profilului si, respectiv proba la alegere a profilului si specializarii.

Din datele anuntate de Ministerul Educatiei, pana sa inceapa examenele propriu-zise, peste 45.000 de candidati erau asteptati sa participe la examenele din cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2018.

Primele rezultate ale sesiunii de toamna a Bacalaureatului din acest an se vor afisa pe 1 septembrie, urmand ca rezultatele finale sa fie facute publice, dupa solutionarea contestatiilor, pe 6 septembrie.

sursa foto: facebook.com/www.edu.ro

author avatar
Cristina Stefan
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger