AcasăNewsPrima ninsoare în București, cu câteva zile înainte de Crăciun. Unde au...

Prima ninsoare în București, cu câteva zile înainte de Crăciun. Unde au căzut primii fulgi de nea de anul acesta – VIDEO

ninsoarePrima ninsoare în București, cu câteva zile înainte de Crăciun. Unde au căzut primii fulgi de nea de anul acesta - VIDEO

A căzut prima zăpadă, din această iarnă, în Capitală. Dacă în nordul Bucureștiului a nins ca–n povești, în alte sectoare nu a căzut niciun fulg.

21 decembrie, solstițiul de iarnă, marchează începutul iernii astronomice, dar și al celor mai reci trei luni din an.

Începe iarna astronomică. Miercuri are loc solstițiul de iarnă, cu cea mai lungă noapte din an

Tot astăzi a nins pentru prima dată, în acest sezon, în Capitală. Zăpada s-a așternut într-un strat subțire, mai ales în nordul Bucureștiului, în timp ce în sectorul 4, de exemplu, nu a căzut niciun fulg.

Marți și miercuri au fost cele mai friguroase zile din luna decembrie în București, astfel că astăzi a fulguit în anumite zone.Miercuri, 21 decembrie, temperaturile maxime vor ajunge la trei grade Celsius la prânz.

Vremea se încălzește de joi, 22 decembrie

De asemenea, cerul rămâne înnorat pe tot parcursul zilei. Joi, 22 decembrie, vremea se mai încălzește, iar termometrele vor arăta până la 6 grade Celsius pe timpul zilei. Dimineața va fi ceață, apoi vor fi perioade cu soare, dar și înnorări trecătoare.

Vineri temperaturile ajung la 11 grade Celsius. Se anunță ceață dimineața, dar apoi bucureștenii se vor putea bucura de soare.Sâmbătă temperaturile rămân ridicate pentru luna decembrie. Maxima va ajunge pe la 11 grade, vremea va fi schimbătoare, vântul domol, iar în noaptea următoare minima va ajunge pe la 2 grade.

author avatar
Andreea Vlad
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger