AcasăNewsPrima metoda sigura de tratare a cancerului, descoperita de cercetatorii americani

Prima metoda sigura de tratare a cancerului, descoperita de cercetatorii americani

Primul succes in tratarea cancerului a fost inregistrat in Pennsylvania, unde un grup de cercetatori a reusit sa determine celulele sanguine ale pacientilor sa „vaneze” celulele canceroase. Oamenii de stiinta se pregatesc acum sa incerce terapia genetica pentru tipuri diferite de cancer.

Desi testele au fost aplicate pana in prezent doar in cazul a trei pacienti diagnosticati cu leucemie limfocitara, rezultatele au fost uimitoare. Doi dintre acestia s-au vindecat, iar starea de sanatate a celui de-al treilea s-a ameliorat vizibil. In cazul acestora, singura speranta ar fi fost un transplant de maduva.  „A functionat perfect. Am fost surprinsi cat de bine a mers. Acum trebuie sa urmarim cat dureaza remisiunile”, a declarat Dr. Carl June, expert in terapia genetica de la Universitatea din Pennsylvania, potrivit www.latimes.com

Cercetatorii au lucrat ani de zile pentru a gasi modalitati pentru a creste capacitatea sistemului imunitar de a lupta cu cancerul.

240 afisari

1 COMENTARIU

  1. In timp ce astia se dau de ceasul mortii sa descopere noi metode de salvare a umanitatii,sa apere omenirea de cei ce gandesc cu madularul visand la n.muieri ,unii destepti nu stiu cum sa omoare,sa imbolnaveasca ,sa se bata in virusi,in celule nervoase in vraji ,umilinte…..in comparatie cu astia ,noi …vai de tzeasta noastra!Santem paraziti ai terrei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger