AcasăNewsPrima fotografie a familiei Basescu, din 2013, postata pe twitter

Prima fotografie a familiei Basescu, din 2013, postata pe twitter

(foto:twitter)

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena, a postat, marti, o poza de familie pe contul sau de twitter.

 

(foto:twitter)

Desi Traian Basescu a dorit sa fie o prezenta discreta la petrecerea de Revelion de la Covasna, unde a sarbatorit Anul Nou alaturi de intreaga familie, Elena, fiica cea mica a presedintelui, a facut publica o fotografie a familiei, realizata in vacanta de sfarsit de an.

In poza postata pe contul de twitter al Elenei apar seful statului si sotia acestuia, Maria Basescu, dar si Ioana, fiica cea mare a presedintelui si mezina familiei, Elena, impreuna cu sotul ei. Intreaga familie a pozat in fata unui om de zapada urias si zambitor. Fiica cea mica a lui Basescu a transmis si un mesaj celor care acceseaza imaginea. “La multi ani, un An Nou mai bun va doresc! :)”, a scris ea.

La petrecerea de Revelion la care a participat Traian Basescu au mai fost prezenti si primarul Aradului, Gheorghe Falca si deputatul PDL Elena Udrea, potrivit rtv.

author avatar
Alina Costache
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

Canicula ne creşte substanţial factura la energie electrică. Cât plătim dacă ținem aerul condiționat deschis toată ziua

Temperaturile toride au făcut să crească vânăzile la aparatele de aer condiţionat. Românii care locuiesc la bloc n-au avut altă soluţie decât să-şi instaleze...

Nicuşor Dan anunță că l-a felicitat Ciolacu: „Mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului” – VIDEO

Continuă să apară ecouri ale alegerilor locale din 9 iunie. Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, câștigător al unui nou mandat în fruntea...
proger