AcasăNewsPrima doamnă a SUA, Jill Biden, vine săptămâna aceasta în România

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, vine săptămâna aceasta în România

Jill BidenJill Biden, operată pentru a-i fi îndepărtat țesut canceros de pe față! Ce tip de cancer a avut Prima Doamnă a SUA

Prima doamnă a SUA Jill Biden va călători în România şi Slovacia săptămâna aceasta, pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de refugiații ucraineni.

În timpul călătoriei sale, aceasta se întâlni și cu militari americani staţionaţi în străinătate, precum şi cu oficiali guvernamentali de nivel înalt din ambele ţări, transmite CNN.

Soția președintelui american Joe Biden va pleca joi de la Washington spre România, cu oprire mai întâi la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, vineri, unde se va întâlni cu militarii înainte de a se îndrepta sâmbătă spre capitala Bucureşti.

Va călători și la Bratislava, Slovacia

La Bucureşti, Jill Biden va avea întâlniri cu membri ai Guvernului României, precum şi cu lucrători umanitari. Aici va petrece, de asemenea, timp cu cadre didactice care predau copiilor ucraineni strămutaţi.

Sâmbătă seară, Prima Doamnă a SUA va călători la Bratislava, Slovacia, unde se va întâlni cu personalul ambasadei Statelor Unite înainte de a pleca a doua zi spre Kosice şi Vysne Nemecke, Slovacia, pentru a se întâlni cu refugiaţii ucraineni.

Luni, 9 mai, Jill Biden se va întâlni cu membrii Guvernului Slovaciei înainte de a pleca în Statele Unite.

author avatar
Andreea Vlad
291 afisari

4 COMENTARII

  1. ce comanda din partea flatulentului Bideu, ne mai aduce ? emisarii ramolitului nu vin decat cu o comanda in plic,asta se stie !!!! iar in ceea ce priveste mesajele frumoase , empatice , de sustinere , imi provoaca o stare de voma……americanii nu iubesc Europa, nici Romania , nici U.A., iubesc doar BANII !!!!!

  2. Vine hoasca expirata nevasta lui Putregaiul expirat de Bideu si mama drogatului crackhead junky Hunter Biden ,o familie de impostori care discrimineaza rasa alba in Amerlica

  3. Bideul nu mai poate vorbi..A intrat in stare vegetativa. Acum vine babeta sa bage batul prin gard.

  4. IN CE CALITATE ?,CU CE MANDAT ?,TE POMENESTI CA VINE SI EA CA SI KAMALA SA NE VARE PEGAT ALTE PORCARII !.
    LA CE PUPINCURISTI AVEM IAR VOR PUNE BOTUL LA ORCE PROSTIE PE CARE O VOM PLATI TOT NOI ROMANII ASTIA ADOMITI SI FARA REACTIE LA GOLANIILE STRAINILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger