AcasăNewsPrima declaratie a presedintelui interimar Antonescu: Situatia Romaniei nu e una de...

Prima declaratie a presedintelui interimar Antonescu: Situatia Romaniei nu e una de criza

Crin Antonescu a sustinut primul sau discurs in calitate de presedinte interimar al Romaniei, in cadrul careia a precizat ca situatia in Romania este una normala, tara noastra nefiind situata intr-o criza politica.

Crin Antonescu a sustinut, miercuri, primul discurs in calitatea sa de presedinte interimar al Romaniei, prilej cu care a declarat ca in tara noastra situatia sete normala, aceasta nefiind sub sceptrul scrizei politice.

„Situatia Romaniei nu e una de criza, e una normala. Romania isi va dovedi maturitatea. Cetatenii sunt chemati sa dea un verdict unui conflict politic. Obligatia mea si a institutiilor e sa asiguram conditiile democratice prevazute de legi pentru desfasurarea referendumului”, a declarat acesta, citat de B1 TV.

Acesta a adaugat ca Romania este o tara democratica, a carui prevederi functioneaza normal, nefiind incalcata in niciun moment Constitutia, inclusiv in momentul suspendarii lui Traian Basescu.

„ Romania este un stat democratic, de drept, ale carui prevederi constitutionale functioneaza normal, Suspendarea presedintelui s-a produs constitutional. Suntem in fata unui referendum care e un moment democratic, constitutional”, a adaugat Crin Antonescu, prezentand momentul intalnirii cu Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei.

„Azi am avut o intalnire cu Traian Basescu. Normalitatea acestei intalniri subliniaza normalitatea situatiei. A fost o intalnire decenta, am discutat lucruri care tineau de transmiterea acestui mandat”, a spus presedintele interimar al Romaniei.

author avatar
Ionut Zgimbau
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger