AcasăNewsPrima declaratie a lui Silviu Lung despre accident: "In ultima clipa am...

Prima declaratie a lui Silviu Lung despre accident: „In ultima clipa am zarit masina!”

Dupa producere accidentului de miercuri, Silviu Lung a dat prima declaratie oficiala, chiar de pe patul de spital. Fostul portar sustine ca nu a vazut nimic din cauza cetii, si ca nu avea viteza in momentul incidentului.

Silviu Lung a marturisit ca ii este foarte greu sa isi aminteasca exact cum s-a intamplat accidentul, insa a precizat ca ii pare extrem de rau de tragedia produsa si de pierderea vietii unei persoane.

„Multe lucruri nu imi amintesc, dar era o curba, era ceata foarte mare si m-am trezit exact cu masina aproape de masina mea. Am tras de volan putin in dreapta si ne-am lovit amandoi. In ultima clipa am zarit masina. Nu e, cum am inteles, ca ma grabeam, nici vorba de asa ceva. Mergeam normal, cred ca in jur de 60, pentru ca era ceata, dar problema este ca a murit un om si imi pare nespus de rau. Aici este durerea cea mai mare, ca a murit un om. Lucrul acesta ma afecteaza foarte mult. Imediat dupa impact stiu ca m-am lovit foarte rau, nici nu am sesizat pe moment ce s-a intamplat. Nici nu stiu cum m-am dat din masina jos, pentru ca o usa era blocata, eram foarte ametit”, a declarat Silviu Lung, la Romania TV.

De asemenea, fostul fotbalist a promis ca se va duce sa o vada pe fiica victimei decedate, de indata ce va putea: „Am aflat acolo, ca cineva mi-a spus, ca a murit. Ma bucur ca fetita este mai bine. O sa ma duc cand o sa pot la ea. Imi pare nespus de rau pentru ca in viata am incercat sa fac numai bine si a fost acum accidentul acesta si imi pare foarte rau. Transmit condoleante familiei”.

Citeste si:

Implicat, miercuri, intr-un accident mortal, Silviu Lung  este in afara oricarui pericol si va fi externat joi. Problemele fostului portar al nationalei Romaniei, insa, nu se termina aici, pentru ca pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Silviu Lung a fost implicat miercuri, in jurul orei 15.00, intr-un accident rutier mortal, pe drumul european E 79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea doljeana Radovani. Masina condusa de Silviu Lung a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina Renault in care se aflau trei persoane. In urma impactului, soferul care conducea autoturismul Renault, un barbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane – cei doi copii ai barbatului decedat si Silviu Lung – au fost ranite.

Foto: stirileprotv.ro

author avatar
Alina Costache
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger