AcasăNews„Un monstru”. Victima lui Florin Salam rupe tăcerea. Ce spune că i-a...

„Un monstru”. Victima lui Florin Salam rupe tăcerea. Ce spune că i-a făcut manelistul

sursa foto: Facebook/Florin Salam

Pe măsură ce trec orele apar noi detalii despre acuzațiile grave ce i se aduc cunoscutului cântăreț de manele. Tânăra care susține că ar fi fost bătută de către Florin Salam, într-un hotel din București, rupe tăcerea și face primele declarații.

Femeia dă de înțeles că nu a bănuit vreun moment că i s-ar putea întâmpla așa ceva. Și susține că manelistul este un „monstru”.

„Te duci acolo și vezi un monstru”

Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, spune tânăra care acuză că a fost bătută de Florin Salam, mărturia acesteia fiind prezentată marți, 16 ianuarie, de Antena3.

Din câte s-a aflat pe surse, femeia care face aceste acuzații la adresa manelistului ar fi cunoscută ca fiind damă de companie.

Tânăra de 23 de ani a depus plângere

Acuzațiile ce i-ar fi fost aduse lui Florin Salam au ieșit la lumină marți. Însă tânăra de 23 de ani a mers la poliție să depună plângere încă de zilele trecute. Ea a spus că a fost lovită în cap și în piept cu telefonul mobil, atunci când se afla cu Florin Salam, pe 1 ianuarie, într-o cameră de hotel din Sectorul 1, potrivit sursei citate.

Din câte se pare, Florin Salam nu ar fi fost audiat până acum. A fost deschis un dosar penal in rem pentru loviri și alte violențe, iar, conform unor surse, Florin Salam urmează să fie audiat la Secția 1 de Poliție.

Ce a anunțat Poliția

Poliția Capitalei a anunțat că o tânără, în vârstă de 23 de ani, a sesizat oamenii legii, pe 1 ianuarie acest an, prin intermediul unei plângeri, că în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
787 afisari

5 COMENTARII

  1. Sunt dame de companie care presteaza un serviciu de natura sexuala chiar daca in Rumenistan este ilegal.Legala, este doar spaga platita de ele politistilor.
    Pentru asta nu trebuie sa le bati din cauza ca tie nu ti se mai scoala membrul!
    Dama trebuia sa-i dea un sut puternic in organe pentru a scoate cocaina din dl. Parizer!

  2. Era praf Salam ….la cum a dat interviul.
    Presa acorda prea mult spatiu pentru un astfel de cantaret.
    Presa il face important.

  3. Daca i-a placut …salmul ce mai vrea?Cred ca nu s-au inteles la pret de a iesit atata scandal.

  4. De ce puneti in presa pe acest cocalar analfabet, un low life un junky care a facut bani cu prostimea si cocalarii lui

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger