AcasăNewsPrima aparitie dupa anuntul retragerii: Papa Benedict al XVI-lea le-a vorbit credinciosilor!...

Prima aparitie dupa anuntul retragerii: Papa Benedict al XVI-lea le-a vorbit credinciosilor! REACTIA incredibila a oamenilor! – VIDEO

La doar cateva zeci de ore dupa ce a anuntat ca se retrage din fruntea Bisericii Catolice, Papa Benedict al XVI-lea a tinut sa transmita, miercuri, un mesaj credinciosilor catolici, la prima  aparitie publica dupa decizia care a uimit lumea.

Suveranul Pontif a fost prezent la slujba de miercuri, de la Vatican. Papa Benedict al XVI-lea a fost primit cu multa caldura de miile de credinciosii prezenti in lacasul de cult, la prima aparitie publica dupa vestea ca paraseste, la sfarsitul lunii, scaunul papal.

[youtube]7DVeM-jnkQ0[/youtube]

Cu voce stinsa, vizibil epuizat, Sanctitatea Sa le-a multumit celor care i-au transmis ganduri bune, dupa ce a facut publica decizia de a se retrage din fruntea Bisericii Catolice, motivand ca varsta il impiedica sa aiba forta sa-si duca la indeplinire misiunea incredintata pe 19 aprilie 2005. „Am facut aceasta alegere pe deplin liber, pentru binele Bisericii”, a spus Papa. Benedict al XVI-lea a transmis mesaje in mai multe limbi, indemnand oamenii sa-si deschida sufletele pentru a primi credinta lui Hristos.

[youtube]Im-TbY95roE[/youtube]

Vestea ca Papa Benedict al XVI-lea, in varsta de 85 de ani, renunta la misiunea de conducator al Bisericii Catolice a luat prin surprindere o lume intreaga. Sanctitatea Sa se va retrage pe 28 februarie, urmand ca inlocuitorul sau sa fie ales in urmatoarele saptamani.

385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger