AcasăNewsPrigoana: un meci cu mine si Oprescu ar fi simpatic

Prigoana: un meci cu mine si Oprescu ar fi simpatic

Silviu Prigoana nu se-nghesuie sa candideze la Primaria Capitalei, lasa partidul sa decida

Sebastian Lazaroiu spune ca Silviu Prigoana il poate detrona pe Sorin Oprescu. Prigoana nu crede ca va candida, dar daca da, promite o campanie “foarte simpatica”.

Silviu Prigoana nu se-nghesuie sa candideze la Primaria Capitalei, lasa partidul sa decida

Prigoana poate fi candidatul PDL pentru primaria Capitalei, sustine Lazaroiu: “Il vad cum sta in sondaje si vad, de asemenea, profilul de candidat. Silviu Prigoana si Cristian Piedone sunt cei care ar putea sa-l invinga pe Sorin Oprescu”. „Multumesc pentru apreciere, sunt magulit, dar nu consider ca sunt atat de valoros in partid incat sa fiu desemnat candidat”, raspunde, modest, Prigoana.

Sorin Oprescu

Care se declara si adversar al oricarei campanii murdare: „Nu ma apuc sa spun despre un contracandidat ca are bube in dosare, ca e insurat, ca e divortat, ca e poponar. E treaba lui, pe cetatean il intereseaza doar sa-i rezolve lui problemele. Asa se gandeste in America”. Iar daca va candida vreodata impotriva amicului Oprescu, Prigoana promite de pe acum „o campanie foarte simpatica”.

 

author avatar
Simona Badulescu
308 afisari

2 COMENTARII

  1. toata lumea mizeaza pe simpatie, pe nimeni nu il mai intereseaza munca. Hai sa fim toti o tara numai de simpatici care zambesc cu dintii ranjiti la soare si care nu au o coaja de paine in burta

  2. Piedone este baiat simpatic dar nu poate ajunge la un compromis cu PDL, deci nu va lua primaria generala. Oprescu are mari sanse sa redevina primar general, insa nu trebuie uitat primarul sectorului 1 care s-a impus in fata Elenei Udrea privind administratia capitalei. Andrei Chiliman cred ca este un posibil inlocuitor al lui Oprescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger