AcasăNewsPrigoana si-a mutat nevasta intr-o fosta carciuma

Prigoana si-a mutat nevasta intr-o fosta carciuma

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au mutat din Pipera, alegand aglomeratia din buricul Bucurestilor. Impropriu zis aglomeratie. La noua adresa, e asfalt, dar si multa liniste.

Noua casa a sotilor Prigoana

Bahmuteanca si Prigoana s-au instalat in casa noua, intr-o vila din Sectorul 3 al Capitalei. De cateva zile, cei doi au parasit imobilul din Pipera, alegand sa se intoarca in Bucuresti. Reporterii „National” sunt in masura sa va ofere, in exclusivitate, detalii despre noul camin al tumultosului cuplu.

Vad si eu lume pe strada, blocuri, miroase a asfalt

„Ne-am mutat in casa noua, am scapat de Pipera! Ne-am mutat in oras si e minunat. Vad si eu lume pe strada, blocuri, miroase a asfalt. Avem si curte, e o casa foarte ok pentru noi. Are multe camere, dar nu stiu cat a costat sau cat metri patrati are”, afirma Adrian Bahmuteanu.

Prigoana a cumparat vila in 2007, pentru 2,4 milioane de euro

Curtea interioara

„National” va poate spune cat a costat casa sotilor Prigoana si cati metri patrati are aceasta. Imobilul situat de pe strada Matei Basarab din Bucuresti (zona Hala Traian) este amplasat pe o suprafata totala de 815 metri patrati, 244 fiind construibili. A fost cumparat de Silviu Prigoana in 2007, de la un anume Georgescu Bogdan, cel care a dobandise la randul lui, tot in 2007, de la fostul tenismen Dinu Pescariu. Sotul Adrianei a platit la vremea respectiva 2,4 milioane de euro, intr-o perioada in care criza economico-financiara nu-si aratase coltii. In acelasi an, actualul deputat a ipotecat vila la Banca Transilvania, pentru 2.280.000 euro.

Pana in 2006, aici a functionat un restaurant italienesc

Restaurantul ''La Italieni'' in prezent casa sotilor Prigoana

Vila cu 20 de camere a apartinut, asadar, fostului jucator de tenis Dinu Pescariu, cel care o cumparase in 1999, contra sumei de 300.000 de dolari. Anterior vanzarii catre Georgescu Bogdan si, ulterior, catre Silviu Prigoana, Pescariu o inchiriase unei firme de cablu. Dupa ce societatea respectiva a fost preluata de gigantul RCS, Pescariu a inchiriat locatia unor italieni, care au deschis acolo un restaurant, botezat „La italieni”.

Casa cu iesire la doua strazi: Matei Basarab si Labirint

Perioada de constructii. Vedere de pe strada Labirint

Casa sotilor Prigoana are o iesire si pe strada Labirint, pe acolo putandu-se face, de altfel, accesul cu masina in interior. De sambata incoace, Adriana Bahmuteanu a inceput sa care lucrurile din Pipera. Pana acum cateva saptamani, la vila nu era nicio miscare. Masinile Rosal – firma fondata de Silviu Prigoana – trec de 4-5 ori pe strazile Matei Basarab si Labirint. De altfel, iarna nu e niciodata zapada in zona, iar vara strazile sunt stropite constant.

Vecini cu „Mama FNI”

Pe strada Labirint, Bahmuteanu si Prigoana sunt vecini cu Lorena si Eugen Trica. Ultimii detin un imobil in care au locuit pana in 2004, in prezent acolo functionand o gradinita. Vizavi de vila Prigoana, pe strada Matei Basarab, locuieste „Mama FNI”, celebra Ioana Maria Vlas. Tot in zona se afla restaurantul lui Serghei Mizil, „La Cena 2”.

S-a lucrat trei ani la renovare

Din 2007, Prigoana si sotia lui au purces la cel mai meticulos proiect din cariera. Timp de trei ani, muncitorii angajati de „Regele gunoaielor” sa amenajeze casa cu doua nivele (plus mansarda), au tot lucrat la imobilul din Matei Basarab si Labirint. Vila cu 20 de camere are cea mai performanta incalzire centrala, cu sonde geotermale, care utilizeaza caldura pamantului. In curtea interioara, sotii Prigoana si-au tras o superba fantana arteziana, iar intregul imobil este dotat cu camere de luat vederi.

author avatar
eNational
6.072 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger