AcasăNewsPrigoana DNA se abate spre Rosal

Prigoana DNA se abate spre Rosal

Lui Silviu Prigoana i se apropie franghia de par. Cercetarile in cazul primarului clujean Sorin Apostu se apropie periculos de Rosalul patronat candva de deputatul PDL.

Procurorii se apropie din ce în ce mai mult de afacerile lui Silviu Prigoană

Cand a aflat ca Apostu a fost saltat, lui Prigoana i-a picat fata. Desi a incercat sa disimuleze, tulburarea politicianului a fost vizibila. Temerile deputatului PDL s-au dovedit a fi intemeiate, directorul firmei de salubrizare Rosal Cluj, Sergiu Hosu, dar si o contabila fiind chemati, ieri, sa dea cu subsemnatul la DNA. Motivul: in locuinta primarului Sorin Apostu au fost gasite mai multe carduri pentru achizitionarea de combustibil primite de la firma Rosal. Cum au ajuns acele carduri la Apostu in casa Silviu Prigoana nu are habar, sustine doar ca nu mai are nicio treaba cu firma Rosal. „De sase luni nu mai sunt proprietarul Rosal. Referitor la carduri, in contractul incheiat cu Primaria era stipulata o clauza, aveam obligatia sa punem la dispozitia inspectorilor din Primarie, vara pentru curatenie si iarna pentru deszapezire, doua autoturisme cu combustibilul aferent. Nu puteam sa le dau doua galeti cu motorina pe saptamana sau bani, le-am dat carduri. Cum au ajuns la primar acasa nu este problema noastra”, a declarat Prigoana.

Vanzare cu cantec

Ca Prigoana nu mai este proprietarul Rosal nu este o noutate, deputatul avand grija ca informatia sa circule intens pe piata. Motivele care au stat la baza deciziei sunt insa invaluite in mister. Initial s-a vorbit de faptul ca Silviu Prigoana o lasa mai moale cu business-ul in speranta ca va fi nominalizat drept candidat la Primaria Capitalei din partea PDL.  Cum insa asa-zisa nominalizare nu mai apare, voci avizate sustin ca politicianul a renuntat la Rosal tocmai pentru a se  pune la adapost de eventuale probleme cu justitia. n

Boc s-a dus intr-un suflet la Cluj

Sorin Apostu si Emil Boc

Dupa cateva zile de tacere, premierul Emil Boc s-a dus intins la Cluj. Oficial, seful Executivului era ingrijorat de soarta orasului si vroia sa se asigure ca maretele proiecte democrat-liberale vor continua si dupa arestarea lui Sorin Apostu. Surse din PDL-ul local sustin insa ca Boc vroia sa stie daca are spatele acoperit si daca in urma anchetei nu vor iesi la iveala si alte amanunte care sa-i sifoneze si mai tare imaginea.

author avatar
Victor Paun
1.432 afisari

5 COMENTARII

  1. –un bandit- provenit din lumea interlopilor si infractorilor anilor 1980 care au facut uriase averi prin”sifonarea’ banului public si jefuirea economie nationale sfidand legile statului si calcand in picioarele lor jegoase sacrificiile genratiilor trecute -PEDEAPSA CAPITALA PENTRU ACESTE SCURSURI IN FRUNTE CU JEGOSUL SI CRIMINALUL INFRACTOR basescu traian [ CU LITERA MICA ]SI A INTREGULUI „CARTEL ” AL CRIMEI SI DEPRAVRII NUMITUL INFRACTOR”POLITIC ” p.d.l – SE IMPUNE IN REGIM DE URGENTA AM ZIS – Octavian Luca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger