AcasăNewsPrigoana, candidatul cu lip(l)ici la banii statului

Prigoana, candidatul cu lip(l)ici la banii statului

Gargara multa si promisiuni fara acoperire. Acesta ar fi pe scurt programul electoral al lui Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei, politician care si-a obtinut o mare parte din avere storcand bani de la stat.

Silviu Prigoana s-a folosit de relatiile sale politice pentru a prinde contracte cu bani de la stat

Desi sustine ca nu doarme noaptea de grija bucurestenilor, Silviu Prigoana a scos porumbelul pe gura, explicand care este scopul real al candidaturii sale. ”Vreau sa fiu primar pentru mine si familia mea”, a anuntat democrat-liberalul, inainte de a lua startul in cursa electorala.

Afaceri multe, pregatire putina

Ingamfat cat cuprinde, Silviu Prigoana, atunci cand nu o face pe mascariciul pe la TV, se lauda cu scoala vietii si cu succesul in afaceri. Ocupat pana peste cap cu zecile de business-uri, pedelistul a reusit sa-si imbogateasca CV-ul cu un bacalaureat luat la 27 de ani si o facultate terminata in 2011, cu un an inainte de alegeri.  In ceea ce priveste averea cu care se mandreste politicianul aceasta a fost facuta prin contractele cu statul. Fapt dovedit chiar de declaratiile de interese ale deputatului PDL care, numai in 2010, avea sute de contracte in derulare, majoritatea cu institutii ale statului (Consiliul Judetean Prahova, Primaria Cluj Napoca, Societatea Nationala a Sarii, Consiliul Concurentei, Primaria Baia Mare, Consiliul Judetean Tulcea, RAR, Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti etc). Institutii pe care le-a usurat de gunoi, dar si de sume frumusele.

I-a copt-o lui Apostu

Pe langa slabiciunea pentru banul public, Silviu Prigoana se pare ca are obiceiul sa se razbune pe cei care refuza sa mai intre in cardasie cu el. Cel putin asa sustin colegii de partid ai pedelistului, care sunt convinsi ca Prigoana ar fi fost cel care ”l-a vandut”  pe fostul primarul clujean Sorin Apostu DNA-ului. Mai exact, democrat-liberalii sustin ca necazurile lui Apostu au aparut imediat dupa ce acesta ar fi refuzat sa-i mai dea contracte grase lui Silviu Prigoana.

Tot bucuresteanul e hingher

In lipsa unui program coerent, atunci cand nu planteaza castani si platani pe te miri unde, Prigoana  e plin de idei traznite. Una dintre ele se refera la maidanezi, pedelistul declarand ca este dispus sa dea 5 lei fiecarui cetatean care aduce un caine comunitar in adaposturile primariei. Cu alte cuvinte, Prigoana ii transforma pe bucuresteni intr-un soi de  hingheri, care umbla cu maidanezul in punga. Noroc ca drumul va fi moca, din moment ce acelasi Silviu Prigoana le promite locuitorilor Capitalei ca vor circula gratuit cu mijloacele de transport in comun.

author avatar
Victor Paun
661 afisari

2 COMENTARII

  1. mai paune, nu conteaza cand si a luat bacu’ si cand a terminat facultatea, dovada faptul ca e un tip realizat, deci ii merge mintea, tu poate ti ai luat diploma la la 20 dar tot un mazgalici sclav la un ziar ai ramas cu o mentalitate roman frustrat

  2. …asa este cu acest PRIGOANA!…tot injura statul de la care „papa”cei mai multi bani,fara sa dea in schimb nimic ca ,vezi doamne,el este handicapat si au legea lor..!pina cand o tinem asa fratilor?….ca murim sufocati de asemenea oameni!…daca a dus-o bine in SUA de ce nu a ramas acolo?…pai ce are el aici,la noi prostii,acolo nu facea nici in 100 ani!..si cand ii aud ca sint de dreapta inebunesc..cind ei pina acum erau cu stanga ca noi toti!…eu zic sa se dea la fund un timp ,dupa care sa revina mai curat!…un pensionar care afacut 70km.de metrou,dar am facut ceva si acum abia traiesc!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger