AcasăNewsPrietenii tinerilor morţi la 2 Mai vor să plece din ţară: "Din...

Prietenii tinerilor morţi la 2 Mai vor să plece din ţară: „Din vina voastră! Nu ne oferiți un trai decent și sigur”

Prietenii tinerilor care au murit în drama de la 2 Mai sunt revoltaţi pe statul român. Adolescenţii spun că pleacă din țară din cauza instituțiilor care nu își fac treaba.

Şoferul drogat făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri, iar tatăl lui l-a dus în Olanda ca să scape de pericolul stupefiantelor.

Tinerii nu pleacă din cauza banilor

„E păcat că acum ne-a adus, din nou, pe toți laolaltă în situația asta, din cauza faptului că instituțiile noastre nu își fac treaba.

Dacă vă mai întrebați de ce copiii pleacă din țară, nu plecăm din cauza banilor sau din cauza salariilor, plecăm din cauza voastră, că nu puteți să ne oferiți un trai decent și sigur„, a spus un tânăr prezent la una dintre înmormântări, marţi.

Se întâmplă o tragedie de genul și un nebun, unul care nu conștientizează cât de periculos este să te urci drogat la volan, ia viața unor oameni nevinovați. Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru oameni, pentru autorități și pentru toată lumea.

Să fim mai atenți și să avem grijă, dacă suntem părinți, de copiii noștri, să îi verificăm, să îi vedem, că, până la urmă, e o problemă. E ca o boală să ai o dependență de substanțe și trebuie tratată la timp, să fii și tu salvat și să îi salvezi și tu pe cei din jurul tău”, a completat o altă fată.

„E nepoată. E greu! Nu se poate așa ceva! Incredibil, în viața asta, în România asta. Nu mai ai curaj să lași copilul pe stradă. Nu mai ai curaj să-l lași să meargă la școală, că școala e plină de droguri. E posibil așa ceva? În ce țară trăim? În ce lume trăim?”, a spus unciul fetei ucise.

Reamintim, un accident extrem de grav a avut loc sâmbătă dimineață pe litoral, în localitatea 2 Mai. O mașină a intrat într-un grup de opt pietoni. Doi tineri au murit pe loc.

Șoferul era drogat și a fugit de la locul faptei. A fost prins ulterior în Vama Veche.

author avatar
Andrei Ștefan
538 afisari

18 COMENTARII

  1. Optică mai strâmbă nu se poate!

    Să li se ofere… Să li se dea… Să li se facă… Ce-ar fi, dacă n-ar mai emite pretenții și ar pune osul la treabă? Ar fi un prim pas spre normalitate.

    Și s-ar mai termina cu mirajul bezmetic, că aiurea merg toți câinii, dar absolut toți, cu cel puțin un covrig în coadă!

    • Cand se duc la vot, sa voteze in cunostinta de cauza , nu dupa „feisbuc”.
      Autoritatile au vina lor, eu i-asi intreba de unde au mucosii aia doi medicamente opioide ?
      De unde au oxicodona???
      De unde au droguri?
      Ca poate asa faci bani, fara sa mananci doar pateu toata viata..

      • Da’ fata aia care era xu vedeta saptamanii, Vladut, are permis de conducere? Ca pupile dilatate …avea.

  2. Foarte trist și ce este de neconceput ,cum un impostor ca Werner un habarnist care nu da doi bani pe țară și cetățean mai este in funcție,supremă după ce ne-a spus ,ca „România este un stat eșuat „

    • a spus doar adevarul pe care multa lume il stia .
      romania nu e o tara. romania e o corporatie reprezentata prin min. de finante. legea a fost votata in parlament in 1991.
      o corporatie nu are cum sa esueze, poate doar sa dea faliment iar activele sa ii fie vandute de banca pentru recuperarea datoriilor. o corporatie nu are cetateni, doar resurse umane.
      bnr este o banca privata care a primit drept de emitere de moneda pentru corporatia reprezentata de ministeru de finante. din acest motiv, singura greva care conteaza si isi face efect imediat e cea de la finante.

    • postează în piz da mă-tii cu numele tău, jigodie !
      postează cu „darius”, jigodie !!!!!!!!!!!!

      • @w: du-te sa o postezi pe mata la sanatoriu, bolundule, si nu mai injura pe acile omenii care isi exprima liber gandurile. ce te fu te pe tine la mamaliga bah bolundule cu ce nume posteaza cineva? ti-ai uitat pastilele pe noptiera sau ai scapat de sanatoriu? du-te invartindu-te bolunduleeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • iti injuri singur postarea nebunule , ai ramas singur in salon , spanzura-te nu te mai zbate

          • sa se spanzure kurva de ma-ta !
            esti atat de redus ca nu intelegi postarile sau raspunsurile.

        • ha ha ha
          ” pe acile omenii care isi exprima liber gandurile” ????
          marș jigodie agramată !
          pe acile ….
          ha ha ha

  3. sa bage cu „dreptul la un mediu sanatos”
    e in legatura cu NOx.ele auto…..

    (se poate rezolva usor si rapid
    cu 28 lei/litru de combustibil)

  4. extraordinar ! prietenii vor sa plece din tara !!! si daca pleaca ce ? nu li se ofera nu stiu ce , dar ei ce ofera ?

  5. Pleaca din tara sa traga pe nas in alta tara. Tineretul din ziua de azi e plin de fite, facebooci, alcool, droguri , sex, prostitutie, golanii cat cuprinde, munca, cartea, familia si scoala ii asupresc si le intuneca mintea. Viitoarele mandrii ale natiunii:infractori de toate culorile, hoti, interlopi, lichele. Din astea ne – au pus capitalistii in locul comunismului. Daca vrei sa traiesti bine si sa te faci cu milioane nu trebuie sa muncesti, trebuie sa furi,sa faci hotii si sa alergi dupa spaga. Asa functioneaza capitalismul. Uitati-va la astia care au facut averi si care isi spun oameni de afaceri.(hoti mai bine zis ca sa nu-i jignesti).Dac-i cauta la origini ii numeri pe „deshte” pe aia care nu au dat cu jula. Viitor de glorii tara asta are si privim prin glorii a ei destramare, parodiind comunismul

  6. Ar trebui mai degraba sa cresteti cu ambitia de a schimba ceva in tara asta. Păcat ca nu e asa!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger