AcasăNewsPrietenii i-au strigat disperati sa se fereasca: In clipa urmatoare a fost...

Prietenii i-au strigat disperati sa se fereasca: In clipa urmatoare a fost atacat de crocodil! (VIDEO)

Imagini datatoare de fiori! A vrut sa faca o poza si s-a apropiat atat de mult de botul unui crocodil. Nu s-a gandit ca animalul infometat se va repezi la el!

A fost la un pas sa fie inhatat de animalul fioros si poate spune ca a avut un noroc imens ca a scapat cu bine! Desi prietenii ii strigau disperati sa se fereasca de crocodilul care a iesit din apa si se apropia periculos de mult de el, tanarul fotograf din Costa Rica s-a ambitionat nebuneste sa prinda cadrul perfect.

Si a fost cat pe ce sa sfarseasca devorat de reptila infometata. A lipsit foarte putin ca reptila care a atacat din senin sa il agate de gat si sa-l traga in apa. Din imagini se vede clar cum barbatul mizeaza pe faptul ca prietenii le arunca mancare celor doi crocodili pe care ii avea in fata obiectivului si singura lui preocupare a fost sa pozeze reptilele. Nu s-a gandit nicio clipa la siguranta lui si le-a dat mari batai de cap amicilor aflati la o distanta considerabila de mal, departe de orice pericol. Unul dintre ei a si filmat intreaga scena, care a ajuns pe Internet.

[youtube]LFFEyT_wbl8[/youtube]

807 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger