AcasăNewsPrietena Luizei, amenințată CU MOARTEA. Polițiștii, deranjați de apel, îi promit o...

Prietena Luizei, amenințată CU MOARTEA. Polițiștii, deranjați de apel, îi promit o AMENDĂ

Se pare că polițiștii din Caracal se simt deranjați de orice cetățean care le cere ajutorul.

Izabela Biră, 15 ani, prietenă a Luizei, s-a despărțit de prietenul ei, iar acesta a devenit violent și după mai multe amenințări a încercat să intre peste fată în casă, spărgând ușa. Fata a sunat de 2 ori la Poliție, dar agentul a ameninat-o că-i dă amendă dacă mai sună.

După moartea tatălui, Izabela a întrerupt relația cu un tânăr de 22 de ani din sat, pe nume Radu Constantin Alexandru.

„Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”, spune fata.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
697 afisari

2 COMENTARII

  1. Astia de la politie sunt nebuni. Dupa asa un scandal, ei ar trebui sa zbarnaie. Si ei ce fac? Ii doare undeva, si nu renunta la vechile metehne. Sa li se puna la loc vizibil insarcinarile ce decurg din fisa postului, ca sa le citeasca zilnic si sa li se intipareasca in memorie. De asemenea ar mai trebui elaborat un ghid de bune practici. Ce facem in caz de….

  2. Nu sunt nebuni, nu e caz de 112, are secție, post de politie unde poate depune plângere, nu suni la 112 când nu există un pericol imediat. Lumea va înțelege că dacă are orice nemulțumire suna la 112 sa vine echipaj de poliție acasă și îi i-a plângere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger