AcasăNewsPrezenţa-surpriză de marţi, din Parlament. L-a dus acolo chiar George Simion! (FOTO)

Prezenţa-surpriză de marţi, din Parlament. L-a dus acolo chiar George Simion! (FOTO)

george simionPrezenţa-surpriză de marţi, din Parlament. L-a dus acolo chiar George Simion!

George Simion a mers, marţi, însoţit de un călugăr în Parlamentul României. Co-liderul AUR a fost însoţit de părintele Victorin de la Putna. „A venit părintele Victorin de la Putna, poate mai scoatem din dracii de aici”, a fost mesajul lui George Simion.

Postarea lui Simion de pe Facebook a strâns mii de like-uri şi mii de comentarii.

AUR vrea să scoată 10.000 de oameni în stradă

AUR vrea să scoată 10.000 de oameni în stradă, în faţa Parlamentului. Liderii AUR cheamă participanţi din toată ţara şi le transmite acestora că protestul s-ar putea prelungi şi a doua zi, potrivit unor surse.

Protestul a fost anunţat şi de George Simion, pe Facebook. Deputatul AUR Dan Tanasa susţine însă că iniţiativa apartine oamenilor, nu unui singur partid. Protestul este anunțat în contextul în care numărul de infectare cu noua tulpină Omicron este în creştere.

Protestul nu este organizat de AUR. Este un protest al societății civile. Protestul este o modalitate democratică de a-ți manifesta opțiunea.

Nu e nimic ilegal, trebuie să înțeleagă toata lumea. Îl susținem, evident. AUR nu este împotriva vaccinării, este împotriva vaccinării obligatorii. Nu este doar imorală, este neconstitutională”, a afirmat Dan Tănasă, deputat AUR.

author avatar
Andrei Ștefan
1.515 afisari

4 COMENTARII

  1. Jumatate din parlamentari rup usile la ghicitoare si vrajitoare, jumatate sunt masoni…ce apa sfintita….acolo trebuie sa ii trazneasca Sfantul Ilie…sa ramana cenusa cine nu e cu Dumnezeu si pentru tara si poporul asta…Amin! Continuati…e un inceput…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger