AcasăNewsPreviziunile şamanilor din Peru pentru anul 2024. Un mare şef de stat...

Previziunile şamanilor din Peru pentru anul 2024. Un mare şef de stat „va sfârşi prost”

Șamanii din inima statului Peru au venit cu viziuni spirituale asupra evenimentelor globale pentru anul 2024. Acești călători ai spiritului au desfășurat ritualuri tradiționale pentru a dezvălui ceea ce le revelează lumea divină despre viitor.

Se remarcă perspectiva asupra liderilor mondiali și, în special, a noului președinte al Argentinei, Javier Milei.

14 şamani au împrăştiat frunze de coca

14 şamani din întreaga ţara andină au împrăştiat frunze de coca şi petale de flori peste fotografiile liderilor mondiali, printre care s-au numărat Javier Milei, preşedintele rus Vladimir Putin şi preşedintele american Joe Biden, în încercarea de a afla ce le rezervă anul 2024.

Călătorii spirituali s-au rugat la zeiţa mamă Pachamama şi la zeul soarelui Tayta Inti, au bătut în tobe, au cântat, au suflat fum şi au băut un amestec halucinogen puternic pentru a-şi ajuta predicţiile divine.

„Am văzut că preşedintele Milei va avea o perioadă foarte complicată la guvernare„, a spus şamanul Walter Alarcon.

Războiul din Gaza va mai dura?

În ceea ce privește conflictele globale, șamanii au anticipat că războiul din Gaza nu va avea o încheiere rapidă, cu toate că va avea o diminuare treptată. Ei au transmis rugăciuni pentru pace în această regiune.

În domeniul sportului, șamanii au prezis o finală Argentina-Uruguay la Copa America din 2024, care va avea loc în Statele Unite. Este important de subliniat că aceste previziuni sunt sub rezerva interpretărilor spirituale și nu pot fi considerate certitudini.

De remarcat, totuşi, că, anul trecut, ei au prezis sfârşitul războiului din Ucraina până în 2023.

author avatar
Andrei Ștefan
1.854 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger