AcasăNewsPreviziuni SUMBRE pentru anul Sarpelui Negru

Previziuni SUMBRE pentru anul Sarpelui Negru

Bursele sunt pe tobogan, conflictul dintre Japonia si China se va escalada, iar Psy, cantaretul sud-coreean, autorul stilului Gangnam, va avea si mai mult succes. Previziunile au fost facute tinand seama de intreaga arta asiatica a predictiilor, inclusiv Feng Shui.

Sarpele marcheaza cotituri in istoria lumii

Anul Sarpelui 2001 s-a remarcat prin atentatul de la 11 septembrie

Sarpele Negru de Apa, spun specialistii asiatici, iese la iveala la 10 februarie si ia in stapanire Pamantul.

Liderul chinez Xi Jinping, plin de succes, numai sa nu calatoreasca in Rusia, in noiembrie

Nu este un stapan ingaduitor cu „supusii”, si nici cu Pamantul, care va suferi cateva incercari cu potential dezastruos pentru oamenii din zonele afectate, ca inundatii, cutremure. Dar toate incercarile dramatice sunt necesare pentru progres, pentru ca oamenii sa-si schimbe „pielea” imbatranita. Ceilalti ani ai sarpelui au ramas in istorie nu pentru fapte stralucite, dar pentru actiuni ce au schimbat politicile lumii: 1941 – atacul de la Pearl Harbour, 1989 – revolutiile europene, Piata Tiananmen, 2001 – atentatul de la 11 septembrie, in SUA. Ca sa nu mai amintim si de Marea Criza economica, ajunsa la apogeu tot intr-un al al Sarpelui, 1929!

Nicio ameliorare a crizei in zona euro

Sarpele deja si-a facut simtita prezenta prin cutremure in Columbia

Maestrul Feng Shui din Hong Kong, Mak Ling-ling, prevede ca miscarile pietelor vor fi mai blande in prima parte a anului, dupa care vor deveni turbulente si haotice in a doua jumatate a anului. „Exact cum sunt miscarile unei reptile iesite la vanatoare”, spune Mak Ling. „Rapide, agresive, abrupte, dar viclene si complicat de prevazut”. Maestrul atentioneaza oamenii de afaceri sa nu se lase inselati de prima parte a anului, sa nu fie prea optimisti. „Nu va fi nicio ameliorare a crizei in zona euro, iar despre economia SUA nu se poate vorbi pana in 2014.” Sarpele vine cu elementul „apa” – care simbolizeaza teama – si care se aseaza peste elementul „foc” – care reprezinta optimismul. Intre cele doua elemente va fi un conflict in luna mai.

UE, pe sponci

Marele Maestru de geomantie din Singapore, Tan Khoon Yong, sustine ca Uniunea Europeana este posibil sa se dezintegreze in luna mai. Astrologul Chow Hon-ming spune ca Japonia si China este posibil sa aiba cateva inclesteri armate intre 5 mai si 6 iunie „cand in almanahul astrologic chinez apar doi serpi care se confrunta”. Gratie unor elemente pozitive din data nasterii, doi dintre cei nascuti intr-un an al Sarpelui vor avea numai succes in acest an. Acestia sunt noul lider al Chinei, Xi Jinping, si Psy, autorul hit-ului Gangnam-style. Chow ii recomanda lui Xi sa evite calatoriile in Europa si Rusia in luna noiembrie. Posibil sa cada cu avionul!

Progres, dar prin mare straduinta

Sarpele este preferatul planetei Saturn, iar in 2013, greoaia planeta este in relatii armonioase cu Mercur – planeta comunicarii, Neptun – conexiunea noastra cu Universul, si cu Chiron – tamaduitorul. Ceea ce este benefic si mai tempereaza o parte din tensiunile pe care ar putea sa le genereze Sarpele Negru. Dar, chiar daca Saturn este binevoitor, ramane simbolul  responsabilitatii, a efortului sustinut si al tensiunilor majore. Ceea ce inseamna ca anul 2013 este un an greu la nivel planetar, cu multe tensiuni si stari de razboi, dar care, in final, se va dovedi un an al progresului stabil, obtinut prin munca sustinuta, cu atentie si respect pentru  detalii.

author avatar
Adina Mutar
1.727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger