AcasăNewsPreviziuni sumbre ale meteorologilor

Previziuni sumbre ale meteorologilor

Dupa aproape doua luni de iarna in care au dominat temperaturile specifice zilelor de primavara, weekendul care vine va aduce primele semne adevarate de iarna.

Iar Bucurestiul nu va scapa, specialistii anuntand doua zile de ninsoare continua in Capitala, de vineri dupa-amiaza si pana duminica la pranz.

Conform Romania TV, tara noastra se afla la o racruce de vanturi si va fi afectata atat de precipitatii abundente ce vin dinspre zona mediteraneana, cat si de un camp de presiune atmosferica ridicata ce aduce temperaturi foarte scazute.

Pentru sfarsitul de saptamana sunt asteptate ploi abundente in vestul si sud-vestul tarii si ninsori in celelalte regiuni. In Capitala va ninge abundent de vineri dupa-amiaza si pana duminica la pranz, estimandu-se un strat de zapada de circa 20 de centimetri. Evident vor scadea si temperaturile, sambata la pranz fiind asteptate -5 grade in Bucuresti.

Totusi, reprezentantii Primariei Capitalei si cei ai Primariilor de sector sustin ca sunt pregatiti sa faca fata ninsorii ce se va abate asupra Capitalei.

author avatar
Cristi Ionita
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger