AcasăNewsPrețuri exorbitante la cazarea în Apuseni! Incredibil cât costă 3 nopți de...

Prețuri exorbitante la cazarea în Apuseni! Incredibil cât costă 3 nopți de Revelion

apuseniPrețuri exorbitante la cazarea în Apuseni! Incredibil cât costă 3 nopți de Revelion

Cine dorește să petreacă trecerea în noul an în Apuseni, trebuie să scoată din buzunar bani frumoși! Și asta pentru că majoritatea prețurilor sunt exorbitante, cu câteva excepții.

Potrivit site-ului Alba24.ro, care a făcut o analiză a locurilor de cazare disponibile în câteva sate din Apuseni, prețurile sunt aproape peste tot la extreme.

Prețurile din Apuseni nu sunt pentru toate buzunarele

De pildă, într-o pensiune aflată în Arieșeni, o familie cu un copil trebuie să plătească, pentru trei nopți de cazare (din 30 decembrie până pe 2 ianuarie) uriașa sumă de 17.100 lei! Banii includ o cameră cu pat dublu, care costă 9.000 de lei, și una single, pentru copil, la prețul de 8.100 lei.

„Camera care costă 9.000 de lei are, potrivit descrierii, 40 de metri pătrați, este dotată cu duș, toaletă, prosoape, lenjerie de pat, dulap, televizor, masă și hârtie igienică”, scrie Alba24.ro. Prețul nu include și vreo masă.

Într-o altă pensiune, tot din Arieșeni, cu un scor foarte ridicat pe Booking.com, același pachet costă 13.064 lei.

În Apuseni există însă și oferte mai accesibile, cu prețuri între 9.000 și 980 lei, pentru aceleași 3 nopți de cazare. Un hotel „all inclusive” din Vârtop cere pentru cazarea în mini-vacanța de Revelion a unei familii cu un copil prețul de 6.270 lei.

author avatar
Andreea Vlad
913 afisari

10 COMENTARII

  1. Să ceară. Doar se știe că-n „grădina maicii domnului” s-a vărsat căruța cu waxeri!

  2. Administratora unei pensiuni mici din jud Sibiu nici nu stia ca pensiunea ei este Booking.com si se mira ca desi si a postat singura ofertele, nu se mai regasea in primele pagini ale Google.
    Evident, preturile afisate de firmele de promovare erau mult mai mari.

  3. PRETURI PENTRU IDIOTII UTILI AI SISTEMULUI IN GENERAL CEI AI LEPREI GALBENE PNL-EPRE SI SODOMITILOR USR…

  4. PRIN IMPOZITARE ADECVATA SE POT NORMALIZA SI ASEMENEA EXAGERARII ……… a se vedea proceduri din Suedia , Olanda, etc

  5. Cum ramane cu urletele zilnice ale ”presarilor”, televizisti si nu numai, care ne indesau in cap faptul ca romanii sant saraci, n-au bani de un kil de carne pentru sarbautori, eteceterea…??? Sa ne fi mintit ???/ Nuuuuuooooo PRESA ROMANA nu minte, ea doar fabuleaza, canta cum i se dirijaza, e total aservita popo… na, ca era sa mint si eu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger