AcasăNewsPresupusa fiica a lui Paunescu nu mai vinde locul de veci

Presupusa fiica a lui Paunescu nu mai vinde locul de veci

Grefiera a obtinut in instanta o hotarare ce atesta faptul ca Nicolae Birlea nu a fost tatal ei

Grefiera care vrea sa fie recunoscuta ca urmas al poetului Adrian Paunescu, care a lasat o avere de 3,7 milioane de euro,  a decis sa nu mai vanda locul de veci pe care-l scosese la mezat.

Grefiera a obtinut in instanta o hotarare ce atesta faptul ca Nicolae Birlea nu a fost tatal ei

Andreea Birlea, grefiera care si-a scos tatal din certificatul de nastere pentru a putea redeschide dosarul de stabilire a paternitatii lui Adrian Paunescu, a renuntat la tranzactia de 2.000 de euro pe care voia sa o faca cu un loc de veci din cimitirul Reinvierea.

Regretatul poet a lasat in urma o avere estimata la 3.700.000 de euro

In urma cu cateva zile, o persoana care a raspuns la numarul de telefon precizat in anunt a spus ca in mormantul respectiv si-ar dormi somul de veci tatal proprietarei, Andreea Birlea,  insa grefiera a tinut sa precizeze ca Nicolae Birlea este inhumat in alta parte.

„Pot demonstra cu acte ca tatal meu nu este ingropat in locul de veci mentionat in anunt. Oricum, intre timp m-am razgandit, nici macar nu mai este de vanzare. (…) De fapt, nici macar nu voiam eu sa vand locul de veci, ci surorile mele. Mormantul in care se afla tatal meu este ingrijit cum trebuie,  dar prefer sa nu stie presa unde se afla”, a sustinut grefiera, precizand ca, desi il va respecta mereu pe cel care a fost Nicolae Birlea, trebuie sa-l scoata din certificatul de nastere, din pricina formalitatilor. Ea va incerca sa demonstreze ca este fiica lui Adrian Paunescu, regretatul poet care a lasat in urma o mostenire de 3,7 milioane de euro.

author avatar
Narcis Voica
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger