AcasăNewsPresedintele UNPR: "Continuarea guvernarii aduce stabilitate economica si politica"

Presedintele UNPR: „Continuarea guvernarii aduce stabilitate economica si politica”

Dupa ce a participat la mai multe discutii cu premierul Victor Ponta, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca UNPR sustine in continuare actuala coalitie de guvernare.

Guvernarea a fost pusa sub semnul intrebarii, dupa ce premierul Victor Ponta a intrat, vineri, pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Totusi, Gabriel Oprea considera ca „deocamdata trebuie sa vedem ce contine exact dosarul de la DNA. Vrem si noi sa stim ce se intampla acolo. Intotdeauna UNPR a votat pentru Justitia din Romania, dar avem si un mare principiu – respectarea Constitutiei Romaniei. Si acolo exista un articol care spune ca orice om este vinovat sau nevinovat printr-o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante de judecata”.

Ministrul Afacerilor Interne anunta ca „noi intotdeauna am sprijinit Guvernele din care am facut parte. Nu cred ca Romania are nevoie de o criza politica. Iar continuarea actualei guvernari aduce stabilitate economica si politica”.

In plus, Gabriel Oprea spune ca „nu am comentat si nu cred ca trebuie sa comentam deciziile Justitiei, mai ales in conditiile in care sunt si eu, la baza, oftier de Justitie militara. Am incredere in justitia din Romania si este foarte bine ca institutiile statului s-au intarit in ultima vreme”.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger