AcasăNewsPresedintele Tribunalului Olt, ridicat de procurori!

Presedintele Tribunalului Olt, ridicat de procurori!

Momente spectaculoase luni, la Tribunalul Olt, unde Eugenia Carmen Marinescu, presedintele institutiei, a fost luata pe sus de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE: Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis sa o retina pentru 24 de ore pe sefa Tribunalului Olt. Eugenia Carmen Marinescu va fi prezentata, marti, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Este acuzata ca a luat 200.000 de euro mita, dupa un denunt facut de interlopul Bercea Mondial.

 

Sefa Tribunalului Olt va fi dusa cu mandat la sediul din Craiova al DNA, pentru audieri. Din primele informatii se pare ca Eugenia Carmen Marinescu este personajul principal al unui dosar in care judecatoarea este acuzata de luare de mita.

Procurorii sustin ca exista dovezi conform carora Eugenia Carmen Marinescu a luat mita 200.000 de euro pentru a interveni intr-o speta in favoarea unui afacerist acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

Eugenia Carmen Marinescu a fost audiata si saptamana trecuta, in acelasi dosar, iar acum exista informatii ca procurorii o vor retine pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita.

Eugenia Carmen Marinescu a devenit presedinte al Tribunalului Olt anul trecut. Conform romanialibera.ro, a castigat postul de vicepresedinte in iunie anul trecut si a castigat functia de sef al Tribunalului Olt in decembrie anul trecut, in urma concursului organizat de Institutul National al Magistraturii.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger