AcasăNewsPresedintele Traian Basescu, mesaj adresat celor care isi serbeaza onomastica de Florii!

Presedintele Traian Basescu, mesaj adresat celor care isi serbeaza onomastica de Florii!

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, duminica, un mesaj tuturor celor care in Duminica Floriilor isi serbeaza ziua onomastica. Seful statului nu a facut nicio referire la premierul Victor Ponta si la fostul presedinte al Senatului, liberalul Crin Antonescu, care, de asemenea, se numara printre sarbatoritii de azi.

”Transmit cele mai bune ganduri si sincerele mele urari de sanatate tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui astazi, in Duminica Floriilor. Fie ca aceasta sfanta sarbatoare a crestinilor sa constituie pentru noi toti un prilej de bucurie alaturi de cei dragi, dar si un bun moment de reflectie la adevaratele valori ale spiritualitatii noastre! La multi ani!”, se arata in  mesajul sefului statului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Aproape 1,5 milioane de romani, dintre care peste 850.000 de femei, isi serbeaza onomastica de Florii, dintre acestia cei mai multi avand numele Florin, Viorel, Viorica si Florentina, potrivit informatiilor transmise de Ministerul Afacerilor Interne.

Foto: nasul.tv

author avatar
Alina Costache
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger