AcasăNewsPresedintele Traian Basescu, la urne: E esential ca romanii sa arate ca...

Presedintele Traian Basescu, la urne: E esential ca romanii sa arate ca sunt atasati UE

Presedintele Traian Basescu s-a prezentat, duminica, la vot, unde si-a exprimat optiunea in cadrul alegerilor europarlamentare. Seful statului sustine ca este important ca romanii sa mearga sa voteze pentru ca asta arata ca sunt atasati de Uniunea Europeana.

“Am votat pentru un partid nou, un partid care sper eu, va reusi sa continue procesele de reformare a statului in asa fel incat Romania sa devina un stat care sa fie la dispozitie cetatenilor, nu la cea a partidelor”, a declarat Traian Basescu la iesirea din sectia de votare.

”M-am gandit si la tineretea membrilor partidului. Le stiu entuziasmul si mi-as dori ca el sa contamineze Romania. (…)Avem o prezenta mai buna decat cea din 2009. E esential ca romanii sa arate ca sunt atasati UE. Daca nu au nicio optiune pentru vreun partid tot trebuie sa vina si sa anuleze buletinul. Dar sa arate, prin prezenta, ca sunt interesati de UE”, a subliniat Basescu.

Presedintele a atras atentia ca participarea la vot a romanilor este cel ami important semnal pe care tara noastra “ poate sa il dea Uniunii Europene ca atasament”.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger