AcasăNewsPresedintele Traian Basescu, la vot cu intreaga familie

Presedintele Traian Basescu, la vot cu intreaga familie

(foto: captura realitatea)

Presedintele Traian Basescu a votat, duminica la ora 12.00, la Liceul Xenopol din Capitala. Seful statului a venit insotit de cele doua fiice, Ioana si Elena, de sotia sa, Maria Basescu, dar si de ginerele sau.

(foto: captura realitatea)

Desi initial anuntase ca va veni de la munte, acolo unde se stie ca era alaturi de familia sa, cu elicopterul, se pare din cauza conditiilor meteo a fost nevoit sa faca drumul cu masina.

Prima care a votat a fost Maria Basescu, urmata de fata cea mica, Elena, Traian Basescu fiind ultimul care a introdus foile de vot in urne. Presedintele a fost asteptat cu flori, la sectie.

Seful statului a lansat si un indemn catre populatie, de a merge la vot: „Cei care vor sa stabileasca ce vor de la politicieni sa mearga la vot. Imaginea Romaniei de maine va depinde in functie de cum se va vota astazi”.

In ceea ce priveste optiunea lui in aceasta zi, Basescu a afirmat ca a votat asa cum se stia deja. „Ce vreti? Eu am spus deja pentru ce votez, pentru continuitate in drumul spre Vest. Nu vreau ca tara noastra sa fie intr-o zona gri. Cred ca Romania trebuie  sa-si continue drumul euroatlantic, iar cu Rusia si China putem sa fim foarte buni prieteni”, a declarat presedintele.

 

author avatar
Alina Costache
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger