AcasăNewsPresedintele si vicepresedintele unei sectii de vot, ridicati de procurori

Presedintele si vicepresedintele unei sectii de vot, ridicati de procurori

In ziua alegerilor prezidentiale era normal sa apara si tot felul de incidente, unele mai bizare decat celelalte.

Unul dintre primele incidente ale zilei s-a petrecut la Resita, unde presedintele si vicepresedintele unei sectii de vot au fost ridicati de procurori.

Este vorba de sectia nr. 61 din Resita, sectie care a si fost inchisa, dupa ce s-a semnalat disparitia unui top cu 400 de buletine de vot.

Conform romaniatv.net, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au intervenit in acest caz si i-au ridicat pe presedintele si vicepresedintele sectiei de vot.

Cele doua persoane sunt anchetate, oamenii legii dorind sa vada daca au de a face un caz de fraudare a alegerilor sau doar cu o eroare umana.

Interesant este ca incidentul a fost dezvaluit de deputatul Valeria Schelean, deputat ales ca reprezentant al Partidului Democrat Liberal.

Romanii isi aleg, duminica, un nou presedinte, si au posibilitatea sa-si exercite dreptul la vot la una dintre cele 18.550 de sectii de votare din tara sau la una dintre cele 294 de sectii de votare din strainatate, aproape 18,3 milioane de romani fiind asteptati duminica la vot.

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger