AcasăNewsPresedintele, sageti la adresa PSD-ALDE pe tema Centenarului. "Desi Guvernele succesive din...

Presedintele, sageti la adresa PSD-ALDE pe tema Centenarului. „Desi Guvernele succesive din ultimul an…”

Tot la Cercul National s-a desfasurat, miercurea trecuta, si sedinta de bilant a DNA-ului. Si tot in orezenta lui Iohannis si cu Toader unul dintre marii absenti

In mesajul adresat in cadrul unui evenimentului „Romania la Centenar”, organizat de Presedintie, seful statului a trimis sageti inspre actuala Coalitie de guvernare tocmai cand a venit vorba despre organizarea manifestarilor dedicate implinirii a 100 de ani de la Marea Unire in lipsa a ceea ce a subliniat a fi „lipsa unui cadru legal”.

„Din pacate, jocul politic marunt a avut castig de cauza in fata unei rare oportunitati: aceea de a construi consens politic, coeziune si angajament social in jurul unor obiective si proiecte de modernizare a tarii, continuand idealurile Marii Uniri. Regret ca manifestarile si proiectele dedicate Centenarului se pregatesc in lipsa unui cadru legal, care cadru nu a fost inca adoptat de Parlament. Regretabil este si faptul ca, desi Guvernele succesive din ultimul an ne-au anuntat in repetate randuri de iminenta prezentarii unui program national al Centenarului si a adoptarii unui mecanism transparent si operational de sprijin, acest lucru nu s-a intamplat”, a transmis Klaus Iohannis, joi dupa-amiaza, de la Cotroceni.

80 afisari

2 COMENTARII

  1. In zadar imnul national are titlul de ,desteapta-te romane,iar noi ce facem-ne-am trezit intr-o colonie dar fara a ne destepta.A aparut un articol in care se afirma ca asasinatul in ziua de Craciun a intentionat sa fure imnul Albaniei,o aiureala-melodia a fost compusa de un albanez cetatean roman fiind cunoscuta cu textul de-pe-al nostru steag e scis unire,iar Albania a luat melodia si i-a schimbat doar textul,care,cine a furat si pe cine.Cu privire la trezirea mamaligarilor cu ocazia centenarului este o utopie, o taraim asa de mii de ani si asa vom ramane,lasi,tradatori,nedesteptati si lsa-ma sa te las,i.Viata din aceasta colonie este oglinda acestui popor,cu scuzele de rigoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger