AcasăNewsPresedintele rus, selfie-uri pe banda rulanta. Cu mirese!

Presedintele rus, selfie-uri pe banda rulanta. Cu mirese!

Pana de curand, cand a fost vorba de alte intalniri decat cele in cadru oficial, presedintele rus a fost pozat la pescuit, la vanatoare, inotand sau hranind cai. Doar ca de aceasta data, Vladimir Putin a reusit performanta de a fi zarit in mijlocul unui grup de mirese, toate vanand o poza cu presedintele rus.

Ati fi crezut, insa, ca liderul de la Kremlin va avea rabdare sa stea la poza pana ce mai multe tinere imbracate in rochii de mireasa vor considera ca au destule amintiri cu presedintele rus? Ei bine, Vladimir Putin a parut mai tolerant ca oricand in rastimpul in care s-a lasat pozat de mai multe rusoaice frumoase foc, decise sa nu rateze ocazia- unica in viata- de a face un selfie cu unul dintre cei mai puternici oameni ai Planetei!

Pe langa instantaneele salvate in telefoanele fetelor, de la momentul inedit raman si inregistrari video cu momentele surprinse in celebra Piata Rosie din Moscova (intr-un soi de reiterare a pozelor pe care le faceau anii trecuti miresele bucurestene, la Arcul de Triumf), unele dintre aceste imagini ajungand pe Youtube:

[youtube]v1kJ98VdhdA[/youtube]

sursa foto: captura RT/youtube

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger