AcasăNewsPresedintele Romaniei va fi BUNIC! Elena Basescu este GRAVIDA!

Presedintele Romaniei va fi BUNIC! Elena Basescu este GRAVIDA!

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este in al noualea cer de fericire: cea mai mare dorinta a lui este pe cale sa se implineasca, aceea de a avea un nepotel.

Daca pana acum presa doar specula, se pare va veste potrivit careia Elena Basescu ar fi insarcinata a fost confirmata de apropiatii lui Bogdan Ionescu (Syda, n.r.), scrie wowbiz.

Motivul pentru care vestea nu a fost facuta public chiar de mezina presedintelui Romaniei pare a fi acela ca sarcina este abia la inceput. Asa cum este si normal, Elena ar fi dorit ca fatul ei sa aiba macar trei luni in momentul in care ar fi confirmat zvonurile, pentru a fi sigura ca totul este in regula cu bebelusul

Totusi se pare ca sunt moment cand baietii pot fi mai indiscreti decat fetele, asa ca prietenii lui Bogdan nu au mai avut rabdare si au dezvaluit vestea care il face pe Ionescu sa fie unul dintre cei mai fericiti barbati din lume, potrivit aceleiasi surse.

Daca in urma cu cateva luni Syda afirma ca si-ar dori sa fie tatal unei fetite, nici seful statului nu si-a ascuns dorinta de a devenibunic:  “Urgenta pentru mine e (ca fetele, n.r.) sa faca niste nepoti acolo. Nu casatoria, ci nepotii”.

author avatar
Alina Costache
1.570 afisari

4 COMENTARII

  1. VIITORUL LUI TATAIE ESTE MÂINE ÎN PÂRNAIE !
    -Copiiii spun lucruri trăznite n-
    Felicitări ! După ce iese Năstase de la pârnaie pe urmă o să intre TATAIE. Ăla micu sau cea mică o să-i aducă PĂPICĂ. Şi-or să stea la vorbitor: TATAIE, SĂ FII CUMINTE NU CUM AI FOST PREŞEDINTE, CĂ ALTFEL NU MAI VIN LA VORBITOR ŞI TE BAT DE TE OMOR !
    SEMNAT : UN ADMIRATOR

  2. Moarte pentru moarte.Basescu Traian a ordonat arderea de vii a bebelusilor la maternitatea Giulesti, fiti siguri ca blestemul romsnilor va fi impecabil,progenitura degeneratei scursuri subumane RBA nu va vedea lumina zilei.Are grioja Dumnezeu sa faca dreptate .

  3. mi se filfiie ca base va fi bunic,,,,,,,,,,,dar mai intii sasi duca proasta sa invete gramatica,,,,,,,,,,[[ NU VREA TATA SA VORBESTE CU VOI ]]

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger