AcasăNewsPresedintele PRU vrea inchisoare pe viata pentru marii corupti

Presedintele PRU vrea inchisoare pe viata pentru marii corupti

Parlamentarul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, a depus un proiect de lege prin care vrea ca marii corupti sa fie condamnati la inchisoare pe viata.

Concret, proiectul de lege prevede ca „bugetarii corupti” care „fura” mai mult de 100.000 de euro din banii statului sa fie condamnati la inchisoare pe viata, la munca in folosul comunitatii „ca sa-si acopere cheltuielile traiului in inchisoare, sa serveasca drept exemplu si sa invete ce inseamna munca”, dar si la confiscarea totala si extinsa a averii.

Presedintele Partidului Romania Unita anunta ca doar dupa ce s-a consultat cu sustinatorii sai a introdus pragul de 100.000 de euro pentru ca faptele sa fie considerate de mare coruptie.

De asemenea, Bogdan Diaconu este de parere ca faptele considerate de mare coruptie nu ar trebui sa se prescrie niciodata pentru ca „asemeni crimelor, faptele de mare coruptie sunt … crime impotriva poporului roman”.

Bogdan Diaconu s-a remarcat in ultima perioada dupa ce a avut curajul sa-i urecheze pe premierul Victor Ponta, pe presedintele Klaus Iohannis si pe guvernatorul Mugur Isarescu pentru faptul ca acestia „au lansat ideea adoptarii euro in 2019 fara nicio consultare cu cetatenii”.

Presedintele PRU le recomanda autoritatilor, reprezentantilor statului roman, sa „inceteze sa mai ia de capul lor decizii capitale privind soarta romanilor”.

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger