AcasăNewsPresedintele Nokia: Angajatii de la Jucu vor fi platiti pana in martie

Presedintele Nokia: Angajatii de la Jucu vor fi platiti pana in martie

Foto: Wikipedia

Angajatii concediati de fabrica Nokia de la Jucu vor fi platiti pana in martie, a declarat intr-o conferinta de presa presedintele Nokia, Stephen Elop.  El a precizat ca productia de la Jucu va fi absorbita de fabricile din China si Asia si ca este exclusa o relocare a activitatii in Republica Moldova.

Foto: Wikipedia

„Angajatii vor primi compensatii normale pentru munca lor in urmatoarele trei luni. Oamenii vor continua sa fie platiti inca trei luni, pana in martie (…) Vor primi si bonusuri pentru a continua sa livreze aceleasi telefoane de calitate”, a adaugat Stephen Elop.

Presedintele Nokia a precizat ca discutiile cu sindicatele vor incepe luni.  „Nokia este alaturi de oameni. Desi suntem in momente dificile, muncim sa fim alaturi de comunitate, sa identificam candidati pentru cumpararea unitatii din Cluj” a spus directorul Nokia.

Presedintele Nokia a explicat decizia companiei de a se retrage din Romania prin faptul ca majoritatea consumatorilor s-a orientat in ultimul timp spre aparatele tip smartphone.

Nokia va cauta potentiali investitori interesati de fabrica de la Jucu, cu intentia de a vinde aceasta unitate catre o alta companie, a mai spus presedintele grupului finlandez, Stephen Elop.

Inchiderea fabricii de la Jucu va lasa fara locuri de munca peste 2200 de oameni, dupa numai trei ani de activitate.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger