AcasăNewsPresedintele Mexicului si-a omorat prima nevasta si s-a iubit cu un travestit...

Presedintele Mexicului si-a omorat prima nevasta si s-a iubit cu un travestit

Enrique Peña Nieto, proaspatul presedinte ales al Mexicului, n-a reusit sa isi savureze victoria in alegeri si asta pentru ca s-a vazut implicat intr-un scandal cu iz de telenovela.

Angelica Rivera si Enrique Peña Nieto s-au casatorit in 2010

Mai exact, politicianul in varsta de 45 de ani, este invinuit ca o cam altoieste pe frumoasa lui sotie, actrita Angelica Rivera, cunoscuta telespectatorilor romani din telenovela “Tequila cu suflet de femeie”.

Profesorul Agustin Umberto Estrada, care adora sa se travesteasca, pretinde ca a fost “iubita” politicianului

Atat de rau, incat vedeta, care a renuntat la cariera cinematografica imediat dupa nunta din 2010, a avut nevoie de ingrijiri medicale. Teoria este sustinuta de actrita Laura Zapatta, sora celebrei Thalia, care a povestit pe Twitter ca Angelica a fost internata cateva zile bune in spital pentru a-si trata ranile.

Cum, de rusine ori de teama, nu putea sustine ca a fost lovita cu bestialitate de propriul sot, Rivera a pretins tot timpul ca s-a ranit de una singura, dupa ce a cazut pe scari.  Scandalul de acum cateva zile nu este singurul in care a fost implicat presedintele Mexicului, politicianul fiind luat intr-o repriza si de profesorul Agustin Umberto Estrada. Barbatul, care recunoaste deschis ca este homosexual, a declarat ca a fost vreme indelungata “amanta” presedintelui. Mai mult decat atat, profesorul pretinde si ca Monica, prima sotie a lui Peña Nieto, i-ar fi descoperit pe cei doi amorezi impreuna. Enervat, politicianul ar fi luat-o pe femeie la “disciplinat” si ar fi omorat-o in bataie. Pentru a se asigura ca Agustin nu va deschide gura,  Peña Nieto l-ar fi amenintat pe barbat cu moartea. Acesta, insa, nu s-a speriat si l-a denuntat pe politicianul criminal.

author avatar
Alina Creanga
8.792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger