AcasăNewsPreședintele Iohannis, amendat de CNCD (VIDEO)

Președintele Iohannis, amendat de CNCD (VIDEO)

Ajunse în atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), afirmațiile președintelui Iohannis, făcute în cadrul declarației de presă susținute la Cotroceni după ce proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc trecuse tacit de Cameră, au fost analizate în ședinta de miercuri a forului condus de către Asztalos Csaba.

În urma deliberărilor, s-a luat decizia ca în cazul președintelui să fie aplicată o amendă de 5.000 de lei.

CNCD comunică următoarele:

„Afirmația domnului Klaus Werner Iohannis: „Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD).Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei față de Klaus Werner Iohannis. Constatarea a fost 6-1, amendă 5-1.”

Declarațiile în cauză au fost făcute la Cotroceni pe 29 aprilie.

235 afisari

4 COMENTARII

  1. Herr stim ca PSD este vinovatul de serviciul, frumos ne spalam pe maini !

    • Seful CNCD este sogor , s-a simtit atins la onoarea lui Attila , hunul care a jefuit in Balcani , dar a luat-o in bot la Constantinopol , Galia Romana si Roma . CNCD este dominat de PSD si UDMR , la ce trebuia sa ne asteptam ? Olguta Vasilescu are deplina libertate de exprimare , face parte din haita , la ea nu se pune cand delireaza ca Iohannis ” se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare ” , a primit avertisment . Basescu a patit-o si el , a primit amenda contraventionala in valoare de 6.000 de lei pentru Ion Budai Deleanu si a lui ”Tiganiada” . CNCD danseaza pe muzica CCR , toti lautarii si balerinii astia shimonositi vor disparea curand si vor intra in Cartea Neagra a romanilor . Tic-tac , tic-tac , tic-tac…..!

      • Contestatie urgent , Iohannis o sa plateasca amenda cand o sa-l predea Budapesta pe deputatul Marko Attila , ala de a zbughit-o taman in ziua cand Camera Deputatilor a dat avizul pentru arestarea preventiva in dosarele Alinei Bica .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger