AcasăNewsPresedintele Iohannis a votat: astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania

Presedintele Iohannis a votat: astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania

Primul om in stat a venit in jurul 10 la sectia de votare de la Liceul „Jean Monnet” din Capitala.

Dupa ce a stat de vorba cu oamenii care venisera sa voteze si si-a exprimat dreptul de vot, Klaus Iohannis a indemnat romanii sa mearga, la randul lor, la urne, sa isi exprime optiunile, la urne. „Veniti la vot, dragi romani, ca azi puterea politica este la voi! Astazi decidem impreuna cum arata Romania de maine. Merita, chiar merita sa votati. Astazi, dragi romani, decideti pentru viitoarele luni, ani! Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung, este inceputul unui sir mai lung de alegeri si astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania. (…) Veniti, dragi romani, la vot, nu lasati pe altii sa decida in locul vostru!”, a indemnat presedintele.

Sectiile de votare organizate pentru alegerile pentru Parlamentul European si pentru referendumul convocat de catre seful statului, pe justitie, in aceeasi data cu europarlamentarele vor ramane deschise pana la ora 21.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sincer am votat pentru unitatea Europei nu pentru alde Rares Bogdan a carui stomac a inceput sa prinda contur, ceea ce pentru un ofiter SRI este ceva obisnuit. Cei maturi peste 50 de ani isi amintesc ca a fost un episod similar cand romanii trbuiau sa aleaga intre WC Vadim Tudor si porcu de Ilici – kgb , si romanii nu au avut de ales, au mers pe tigan , dar in fond au votat contra unui partid extremist de stanga . Si azi fosti PRM – isti , Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu , cati or mai fi acoperiti , reprezinta elemente toxice pentru statul de drept. Romania este sub cizma partidului stat FSN in care exista o celula in direct cu Moskova si care a plasat tara noastra pe penultimul loc , inaintea Bulgariei , colonia rusesca , unde tractiunea nu se masoara in cai putere ci in magarus putere, iar caramizile sunt inlocuite cu chirpici. Traiasaca Marea Franta care va face ordine in Europa, neamtul va fi obligat sa vina in binom, chiar daca Germania este la mana rusilor cu gazele si petrolul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger