AcasăNewsPresedintele CJ Timis, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele CJ Timis, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu

sursa foto: pressalert.ro

Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, este adus, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Bucuresti, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

sursa foto: pressalert.ro

Decizia a fost luata de procurori, dupa ce acestia au efectuat perchezitii de amploare la sediul Consiliului Judetean Timis si la sediile a 17 primarii din judet.

Titu Bojin este acuzat ca a dat contracte cu dedicatie pe bani publici. Concret, Titu Bojin directiona fonduri catre unitati administrativ-teritoriale din judet in vederea finantarii contractelor pe care la avea in derulare cu o firma de casa, SC Ecomet West SRL.

In acelasi dosar va fi audiat si Marcel Mijoc, consilier judetean in cadrul CJ Timis si un apropiat al presedintelui Titu Bojin.

In plus, pe lista suspectilor se afla si George Didila, care cu sprijinul lui Bojin si Mihoc a incheiat prin intermediul SC Ecomet West SRL contracte de achizitii publice cu atribuire directa cu mai multe primarii din judetul Timis – Recas, Buzias, Margina -, cu Directia Prestari Servicii Timis si cu Administratia Bazinala de Apa Banat.

In acelasi dosar vor fi audiati, dar la sediul teritorial DNA Timis, primarii din mai multe localitati precum Buzias, Recas, Jimbolia sau Beba Veche, dar si Claudiu Ilas, manager al Muzeului Satului Banatean, Corneliu Doros, director la Directia de Prestari Servicii Timis, sau Horatiu Simion, director regional al Directiei Regionale Drumuri si Poduri Timisoara.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger