AcasăNewsPresedintele CJ Prahova, audiat la DNA alaturi de fiul sau

Presedintele CJ Prahova, audiat la DNA alaturi de fiul sau

Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, este audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – Biroul Teritorial Ploiesti.

Mircea Cosma este audiat alaturi de fiul sau, deputatul Vlad Cosma, in dosarul in care personaj principal este Iulian Hertan, cumnatul premierului Victor Ponta.

Mircea si Vlad Cosma sunt ultimele nume grele dintr-un sir lung de personalitati locale audiate, marti dimineata, la DNA Ploiesti. Alaturi de Iulian Hertan, au mai fost audiati, pentru a se stabili implicarea lor in dosar, Sebastian Ghita, patronul Romania TV, dar si Mihai Coman, fost consilier judetean.

Mircea si Vlad Cosma sunt obisnuiti ai oamenilor legii si, implicit, ai DNA Ploiesti. Cei doi au fost trimisi in judecata sub control judiciar, anul trecut, pentru comiterea mai multor infractiuni precum trafic de influenta, luare de mita si abuz in serviciu.

Mai mult, Andreea Cosma, fata presedintelui CJ Prahova, a fost acuzata si ea, anul trecut, de evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar in care personajul principal era Marcel Pavaleanu, fost consilier guvernamental.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger