AcasăNewsPresedintele CJ Mehedinti, ridicat de DNA

Presedintele CJ Mehedinti, ridicat de DNA

Presedintele Consiliului Judcetean Mehedinti, Adrian Duicu (PSD), a fost ridicat miercuri dupa-amiaza de procurorii anticoruptie.

Anchetatorii il suspecteaza pe Duicu de abuz in serviciu si trafic de influenta. Acesta a fost ridicat de la locuinta parintilor sai din comuna Toplet (Caras-Severin), in urma unor perchezitii care au durat câteva ore.

Potrivit Realitatea TV, Adrian Duicu a fost scos de catre anchetatori din casa, fiind urcat intr-o duba a Politiei. Anchetatorii au ridicat din locuinta parintilor lui Duicu si doi saci cu documente, ce urmeaza a fi analizate.

Presedintele CJ, Adrian Duciu, si seful Politiei Mehedinti, Stefan Ponea, sunt suspectati de abuz in serviciu si trafic de influenta. Potrivit celor de la DNA, cei doi ar fi determinat functionari publici sa numeasca si sa mentina apropiati ai acestora in functii de conducere in institutii publice si sa concesioneze terenuri din Orsova, la preturi convenabile.

“Prin ordonanta a procurorilor de la Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie s-a dispus inceperea urmaririi penale in aceasta cauza, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, trafic de influenta, respectiv cumparare de influenta, folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite si fals in inscrisuri sub semnatura privata”, se arata intr-un comunicat al DNA.

author avatar
Andra Nesu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger