AcasăNewsPresedintele Camerei de Comert Cluj, in vartejul fraudelor cu fonduri europene

Presedintele Camerei de Comert Cluj, in vartejul fraudelor cu fonduri europene

Locuinta sefului Camerei de Comert Cluj, Stefan Dimitriu, a fost luata la puricat de procurorii DNA

Seful Camerei de Comert si Industrie Cluj, Stefan Dimitriu, este vizat intr-un dosar DNA cu privire la fraude cu fonduri europene si fapte de coruptie.

Locuinta sefului Camerei de Comert Cluj, Stefan Dimitriu, a fost luata la puricat de procurorii DNA

Procurorii DNA Alba au facut, ieri, 11 perchezitii in Bucuresti si judetele Prahova, Cluj si Brasov, descinderile avand loc si la locuinta presedintelui Camerei de Comert Cluj, Stefan Dimitriu, precum si la o firma pe care acesta a condus-o.

Stefan Dimitriu a declarat ca procurorii au ridicat documente legate de o lucrare derulata cu fonduri europene la Luncani, judetul Cluj, fiind vorba despre o lucrare de canalizare, reabilitarea unei gradinite si o lucrare de tratare a apei, executate de Napoca Constructii. Potrivit presedintelui CCI Cluj, valoarea de licitatie a lucrarilor a fost de noua milioane de lei, fara TVA. Intrebat ce acuzatii ii sunt aduse de catre procurorii DNA, Dimitriu a raspuns ca ar fi vorba despre o firma din Brasov care a furnizat companiei Napoca Constructii – din conducerea careia facea parte la momentul derularii lucrarilor – un utilaj pentru statia de tratare si epurare a apei. Stefan Dimitriu a fost presedintele Consiliului de Administratie al Napoca Constructii pana in ianuarie, cand si-a dat demisia.

author avatar
National
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger