AcasăNewsPresedintele Basescu zice ca suntem pe drumul cel bun

Presedintele Basescu zice ca suntem pe drumul cel bun

Desi au trecut deja sapte zile de cand lumea tot iese in strada, presedintele Traian Basescu  nu sufla o vorba despre protest. In schimb, seful statului ne-a asigurat ca economia tarii merge bine.

Preşedintele Traian Basescu nu a facut nicio declaratie in legatura cu miscarile de strada

Sapte zile de mitinguri si nicio reactie din partea presedintelui. Prima aparitie publica a lui Traian Basescu a fost una de salon, in compania sefilor misiunilor diplomatice. Cum in acest cadru stilat nimeni nu-si permite sa contrazica gazda, seful statului a avut liber la cuvant. Concret, Basescu a tinut sa sublinieze ca  Romania este pe drumul cel bun.

“In primele noua luni ale lui 2011 Produsul Intern Brut s-a majorat, in termeni reali, cu 2,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010. Economia romaneasca a evoluat peste asteptarile multora”, a afirmat presedintele, precizand ca in 2010 si 2011, Romania s-a situat in topul tarilor europene in ceea ce priveste procentul din PIB destinat investitiilor. In asentimentul presedintelui se pare ca sunt si comunicatorii PDL-ului, care le-au cerut democrat-liberalilor sa vorbeasca despre realizarile Executivului si sa infiereze guvernarile trecute.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
92 afisari

1 COMENTARIU

  1. se si pricepe la economie ,ca vaca la balet ,citeste ca robotul ce il mint altii ,sa ne lase in pace individul si sa se duca unde a intarcat mutu iapa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger