AcasăNewsPresedintele Basescu, prezent la Sibiu, la priveghiul regelui Cioaba

Presedintele Basescu, prezent la Sibiu, la priveghiul regelui Cioaba

Seful statului a sosit, miercuri, la resedinta celui autointitulat „rege al romilor de pretutindeni”. Traian Basescu a tinut sa-i aduca un ultim omagiu lui Florin Cioaba.

Insotit de garzi de corp, cu o mina trista si imbracat in negru, presedintele a ajuns la Sibiu, la locuinta lui Cioaba, in jurul orei 15. Basescu, despre care, se stie, avea o relatie apropiata cu Florin Cioaba, a depus o coroana de flori rosii la intrarea in resedinta in care se afla sicriul cu trupul „regelui” romilor. Dupa cateva minute, liderul de la Cotroceni a parasit resedinta familiei Cioaba.  „N-as vrea sa fac nicio declaratie” – au fost singurele cuvinte pe care presedintele Basescu le-a adresat jurnalistilor aflati in fata casei defunctului.

Cortegiul funerar a ajuns la palatul „regelui” romilor la primele ore zle zilei de miercuri. Conform traditiei, timp de trei zile, rudele si apropiatii vor sta la capataiul celui disparut. Dupa priveghi, Florin Cioaba va fi inmormantat, cel mai probabil vineri, la Sibiu. „Regele romilor” a murit duminica, la varsta de 58 de ani, intr-un spital din Turcia. Acesta se afla in vacanta in Antalya cand a suferit un atac de cord, ajungand in grija medicilor turci.

Sursa foto: RealitateaTV

936 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger