AcasăNewsPresedintele ANSVSA garanteaza: Carnea din galantare, buna de consum

Presedintele ANSVSA garanteaza: Carnea din galantare, buna de consum

Seful Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) ii linisteste pe romani, spunand ca garanteaza ca produsele din carne puse la vanzare in pietele autorizate si in centrele comerciale este buna de consum.

Ca urmare a problemelor depistate cu un lot de carne de pui, caz ce a dus la retragerea de la vanzare a mai multor tone de produse, seful ANSVSA a tinut sa faca o serie de precizari de natura sa le certifice consumatorilor ca situatia e sub control. Vladimir Manastireanu a sustinut, vineri, intr-o interventie la Digi 24, ca oamenii nu au de ce sa se teama daca merg sa-si cumpere produse de origine animala, insa doar de la puncte comerciale autorizate, unde carnea este insotita de certificate sanitar-veterinare. Totodata, acesta i-a sfatuit pe romani sa nu omita sa ceara bon fiscal.

Toata marfa din magazine este controlata sanitar-veterinar si fiscalizata si ii sfatuiesc pe consumatori sa cumpere numai din centre, piete autorizate sanitar-veterinar si sa ceara bonul fiscal. Garantam ca tot ce este in galantare este bun de consum„, a declarat presedintele Autoritatii Sanitar Veterinare.

Sursa foto: b1.ro

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger