AcasăNewsPresa italiană vuiește după scandalul senatoarei Diana Șoșoacă cu jurnaliștii Rai Uno...

Presa italiană vuiește după scandalul senatoarei Diana Șoșoacă cu jurnaliștii Rai Uno / „Sunt doamna de fier a României”

Diana SosoacaPresa italiană vuiește după scandalul senatoarei Diana Șoșoacă cu jurnaliștii Rai Uno / „Sunt doamna de fier a României”

Diana Șoșoacă a ajuns vedetă în presa italiană în urma unui scandal în care au fost implicați soțul ei și o echipă de jurnaliști străini, venită să îi ia un interviu senatoarei.

La Stampa scrie că jurnalista Lucia Goracci și o echipă Rai, după cum arată imaginile difuzate de Tg1, au fost sechestrați în România după un interviu cu senatoarea antivaccinistă, Diana Iovanovici Șoșoacă. „Goracci, bruscată și amenințată, a fost eliberată împreună cu echipa ei după 8 ore datorită intervenției ambasadei Italiei”, scriu jurnalistii italieni.

Silvestru Șoșoacă a fost plasat luni sub control judiciar de către procurori, care îl acuză că a agresat un polițist. Bărbatul a fost audiat timp de câteva ore luni, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, iar Diana Șoșoacă, alături de mai multe persoane și de jurnaliști, s-a aflat în fața instituției, de unde a transmis live pe Facebook, a acuzat abuzuri și înscenări și a strigat la jurnaliști și la jandarmi.

Scandalul a pornit după ce senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate de jurnaliști. Poliția Capitalei a anunțat luni, fără a indica vreun nume, că în acest caz au fost deschise două dosare penale, dintre care unul pentru ultraj. Vizat de acest dosar este Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei.

Și Diana Șoșoacă s-a ales cu dosar penal

„Trei poliţişti au sărit pe soţul meu şi l-au imobilizat şi l-au dat cu capul de uşă şi i-au băgat mâna în gât”, spune senatoarea Diana Şoşoacă subliniind faptul că după altercație soţul ei şi-ar fi pierdut preţ de câteva secunde cunoștința. Întrebată de un jurnalist dacă senatoarea Diana Şoşoacă este puternică, aceasta a spus răspicat: „Sunt doamna de fier a României!”

„În spatele acestui dosar am aflat, pe surse, că se află ministrul Apărării Naţionale, domnul Raed Arafat, domnul Klaus Iohannis, domnul Ciucă, domnul Bode şi acum încerc să aflu dacă şi ministrul Justiției domnul Predoiu este implicat în acest lucru, împreună cu serviciile secrete cu SIE, în principal”, a spus pentru Antena 3, senatoarea Diana Şoşoacă.

Nu doar soţul Dianei Șoșoacă s-a ales cu dosar penal, ci si senatoarea. Este vorba de un dosar declinat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiţie. Surse apropiate anchetei afirmă că la sfârşitul săptămânii Diana Şoşoacă va merge să dea declarații pentru lipsire de libertate şi sechestrare. Este o plângere depusă de jurnaliştii străini pe numele senatoarei spunând că ar fi fost sechestrați până la venirea organelor de poliţie.

author avatar
Andreea Vlad
1.447 afisari

20 COMENTARII

  1. „Ah ! Desertaciune a desertaciunilor ! Cine oare este fericit in aceasta lume ? Cine isi indeplineste dorintele sau este satisfacut de reusita sa ? „

  2. Iar a aflat tot mapamondul despre noi si accidentul teribil in care s-a rasturnat caruta cu prosti !

    • Într-adevăr, multi imbecili, in special printre politruci mercenari. Ia spune cum esti platit?

  3. Ce se miră atât? Avem și noi Cicciolina noastră – mai planturoasă, mai trecută, mai vulgară, dar acționând în același registru. Râde ciob de oală spartă…

  4. Nu vi se pare că italiancă a venit pornită pe instigarea Șoșoacei, țintind denigrarea ei și în presa străină. Urmăriți reacțiile jurnalistei, care avea un comportament departe de a unui jurnalist onest, principial venit să realizeze un interviu civilizat și corect. Adică-te-lea tu vii la mine, conform unei înțelegeri, dar schimbi cum vrei condițiile și mă agresezi la mine în casă? Devenise foarte agresivă, comportament specific persoanelor care trag pe nas.

  5. Escule , noua nu ni se pare ! Sosoaca incerca sa musamalizeze si sa-i determine pe jurnalisti sa stearga inregistrarile . Cum dracu mereu negrul e alb la tine ? Sincer , tragi pe nas ?

    • ce spune escu , este ce s-a vazut . ce spui tu sint halucinatiile dupa o sticla de rachiu , sau chiar tu tragi pe nas , sau esti orb si n-ai vazut inregistrarile . si nu mai vorbi cu ” noua nu ni se pare ” . care noua ?

  6. Afacerea lui Dan Voiculescu cu serviciile romanesti …trebuia sa o faca sa aiba griji si treaba ca ei sa o dea inainte cu Arahat al lor…DAN VOICULESCU IL OCROTESTE MULT PREA MULT PE ARAFAT CA SA NU FIE SUGATOR LA BANII DIRIJATI DE MUSULMANUL ANTIHRIST…STIL TICALOS PRACTICAT DE DAN VOICULESCU DIN 1990…MARIN CEAUSESCU A FOST PRIMA LUI VICTIMA SA NU UITATI…TRAITI-AR FAMILIA DAN VOICULESCU CU SANGELE CELOR PE CARE I-AI DISTRUS…SANGELE CELOR DISTRUSI DE TINE PE NEAMUL TAU..FIE! AMIN!

  7. au navalit porcii propagandisti si aici . la haznaua 3 la RaTu in cele cateva minute cat am rezistat am vazut-o pe colega lui Savaliu, adina si nu mai stiu cum , cum se scremea sa convinga lumea ( culmea , cu imagini ) ca jegurile venite la Sosoaca erau sechestrate . unde s-au mai vazut sechestrati care nu vor sa iasa din casa ? postacii securisti acelasi lucru , mint de la ochi . Te sustinem Diana , vorba lui m . badea care ridica mainile cu doua degete din 2 in 2 secunde .

  8. Măi oameni buni, asemenea scandaluri sînt înscenări ordinare, teatru politic, numai să ne țină ocupați cînd mânărerile se fac în altă parte.

  9. Soso e exagerata de multe ori.
    Surprinzator,din filmari se obs. ca era mai echilibrata ca jurnalista care tipa (pe scari) ca e sechestrata in casa!
    Sa clarificam incadrarea penala: este violare de domiciliu si cand invitatii, la cererea proprietarului, nu vor sa plece.
    Politia trebuie sa apere proprietatea, nu pe intrus, mai ales ca din flimari nu se vad violente.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger