AcasăPresa britanica vuieste: Kristen Stewart are un nou iubit! Tot actor!

Presa britanica vuieste: Kristen Stewart are un nou iubit! Tot actor!

Daca unii erau convinsi ca, oricat s-ar certa, tot se vor impaca si isi vor da o noua sana relatiei lor, pentru ca tot impreuna le e cel mai bine, lucrurile nu stau tocmai asa. Si tocmai Kristen, cea care a calcat stramb si l-a inselat pe starul din „Twilight”, dar apoi a regretat amarnic si a facut totul pentru a ajunge din nou in gratiile actorului, pare sa accepte ca povestea de dragoste cu Robert Pattinson e de domeniul trecutului.

La cateva zile dupa ce jurnalistii de peste Ocean scriau ca Pattinson a cam dat-o uitarii pe fosta lui partenera de viata, cea alaturi de care a si jucat in celebra productie „Amurg”, cuplandu-se cu nepoata lui Elvis Presley, tabloidul britanic The Sun arunca bomba. Si Kristen ar fi trecut peste despartirea de Pattinson. Si si-ar fi dat intalnire cu un coleg de breasla, tanarul Michael Pitt, cunoscut publicului din pelicula „Boardwalk Empire”. Conform sursei citate, cei doi ar fi iesit de cateva ori impreuna, asa ca nu se stie incotro vor evolua lucrurile in ceea ce ii priveste.

Un lucru, insa, e destul de clar: sansele ca Pattinson si Stewart sa mai formeze un cuplu in viata reala sunt din ce in ce mai mici. Cel mai multi o considera responsabila de acest lucru pe tanara actrita, cea care l-a tradat pe Robert, anul trecut, avand o scurta relatie cu regizorul Rupert Sanders.

601 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger