AcasăNewsPreotul Visarion Alexa, vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală. Cum...

Preotul Visarion Alexa, vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală. Cum își hărțuia enoriașele

visarion alexaPreotul Visarion Alexa, vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală. Cum își hărțuia enoriașele

Noi acuzații de agresiune sexuală i-au fost aduse preotului Visarion Alexa. Alte cinci persoane susțin că au fost hărțuite de acesta.

Incidentele au avut loc în ultimii ani, potrivit digi24.ro.

Visarion Alexa rămâne sub control judiciar

Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar, după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor de arestare preventivă.

”În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă contestatorul inculpat ALEXA VISARION, la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Ia act că inculpatul contestator Alexa Visarion a avut apărători aleși. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 26.09.2022”, se arată în sentința dată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.

Preotul și-a recunoscut faptele

Visarion Alexa, fost paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce o enoriașă l-a acuzat că a agresat-o sexual în curtea bisericii, după spovedanie.

Arhiepiscopia Bucureştilor a anunțat că face o anchetă în acest caz și că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”.

Preotul și-a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat și în stenogramele devenite publice. A refuzat să ofere însă detalii amănunțite și a invocat faptul că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații.

author avatar
Andreea Vlad
645 afisari

7 COMENTARII

  1. Omul trebuie lasat in pace. Daca faptele nu sunt viol, atunci nici BOR nu trebuie sa se implice
    Daca oitele credincioase, dupa ce au avut raporturi sexuale cu acest om, nu au reclamat o agresiune sexuala, atunci inseamna ca au consimtit, le-a placut parintele, il iubesc si s-au simtit bine. Evident ca acum, cand au vazut ca acest barbat mai are si alte iubite, se simt tradate si au reclamat toate faptul ca au fost victimele unor contacte sexuale.
    Pe dealta parte, acest preot, in contrast cu episcopul care sadomiza studentii care acum sunt multi preoti ai BOR, „rupti in fund”, este in raport cu legile omenesti un om normal. Iubeste femeile si daca nu le-a siluit, respectiv daca nu le-a leagt cu partafirul si le-a posedat in altar, nu are de ce sa-i fie rusine. In fata Lui Dumnezeu, acest preot are nota mare.
    Oitele credincioase sunt vinovate daca sunt maritate, ca au frecventat acel loc unde stiau ca preotul, barbat frumos dealtfel, ravneste la frumusetea lor si ca s-ar putea intampla ca pe la spovedanie sa-si faca pacate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger