AcasăNewsPreotul injunghiat mortal la Focsani, socrul sindicalistului Vasile Marica

Preotul injunghiat mortal la Focsani, socrul sindicalistului Vasile Marica

Vasile Marica (foto: giurgiu.semnal.eu)

Preotul omorat sambata dimineata intr-o biserica din Focsani, Tudor Marin, este socrul presedintelui Sindicatului Sed Lex, Vasile Marica.

 

Vasile Marica, ginerele preotului ucis (foto: giurgiu.semnal.eu)

Fiica preotului injunghiat mortal sambata dimineata in Biserica „Sf. Ioan Botezatorul”, din Piata Unirii din Focsani, este sotia sindicalistului Vasile Marica, potrivit Monitorul de Vrancea.

Parintele Tudor Marin (65 de ani), parohul Bisericii „Sf. Ioan Botezatorul” din Focsani, a murit in aceasta dimineata, in jurul orelor 11, dupa ce a fost injunghiat in zona pieptului. In ciuda eforturilor medicilor, preotul nu a mai putut fi salvat.

UPDATE Focsani: Preotul injunghiat in biserica a murit. Agresorul, cautat de politie

Preotul Tudor Marin a murit dupa ce a fost injunghiat in biserica (foto: monitorulvn.ro)

Agresorul, un tanar in varsta de aproximativ 35 de ani, este cautat la aceasta ora de politie. Din declaratiile singurului martor la scena, femeia care vindea lumanari in biserica, acesta i-ar fi cerut preotului sa ii explice anumite versete biblice inainte de a-l injunghia. Imediat dupa agresiune, tanarul a fugit. Se pare ca barbatul, despre care se crede ca ar avea probleme psihice, s-ar fi indreptat spre gara din Focsani.

Zeci de oameni, majoritatea persoane care mergeau de obicei la biserica in care s-a intamplat tragedia, s-au adunat in piata centrala a orasului Focsani, la scurt timp dupa ce au aflat ce s-a intamplat cu preotul Tudor Marin.

author avatar
Cristina Stefan
1.299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger