AcasăNewsPreotul care a produs un accident grav: băut la volan şi cu...

Preotul care a produs un accident grav: băut la volan şi cu un copil în maşină, a rupt un stâlp!

accident-rutier-frate-calugar-daniel-corogeanuPreotul care a produs un accident grav: băut la volan şi cu un copil în maşină, a rupt un stâlp!

Accident grav în care a fost implicat un preot din judeţul Vaslui. Şi nu orice preot. E vorba de fratele cunoscutului monah Daniel Corogeanu, fost stareț al Mănăstirii Tanacu. Martorii oculari susțin că fratelui său, cel care a produs accidentul în această seară, i s-ar fi blocat volanul și nu a mai putut lua virajul.

Desi nu este o curbă periculoasă, preotul s-a înfipt cu mașina într-un stâlp, pe care l-a doborât. Preotul era însoţit în maşină de un copil minor.

Ce a anunţat Poliţia?

În urma accidentului de la Gura Bustei, atât șoferul cât și pasagerul minor din mașină au fost duși la spitalul județean. Copilul este în afara oricărui pericol, dar se fac investigații medicale suplimentare.

În această cauză s-a deschis dosar de cercetare penală, pe numele conducătorului auto, un bărbat de 41 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul județean Vaslui. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal. Poliţia face cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Ce au spus martorii oculari?

Martorii oculari susțin că fratelui său, cel care a produs accidentul în această seară, i s-ar fi blocat volanul și nu a mai putut lua virajul. Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul județean Vaslui. Nu era singur în mașină, spun oamenii care au văzut cele întâmplate, ci ar fi fost însoțit de copilul său.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Șoferul care a produs accidentul de la Gura Bustei avea o alcoolemie de 0,78, alcool pur în aerul expirat, și se pare că avea suficientă viteză în momentul impactului, de vreme ce a reușit să doboare la pământ un stâlp de iluminat. Tot cartierul a rămas fără lumină.

Un tânăr care mergea pe o trotinetă electrică spune că mașina condusă de fratele lui Corogeanu avea viteză.

Mașina aceasta m-a depășit, avea viteză destul de mare, m-a și clacsonat și nu ințeleg de ce, că eu mergeam regulamentar”, susține tânărul, preluat de vremea noua.ro.

Trebuie precizat că după impactul vehiculului cu stâlpul respectiv, mai multe case din zonă au rămas fără curent electric.

author avatar
Andrei Ștefan