AcasăNewsPreot ucis in biserica: Principalul suspect, retinut la Focsani

Preot ucis in biserica: Principalul suspect, retinut la Focsani

Preotul Tudor Marin va fi inmormantat in curtea bisericii "Sfantul Ioan Botezatorul" din Focsani (foto: ziaruldevrancea.ro)

Principalul suspect in cazul uciderii preotului Tudor Marin de la Biserica „Sfantul Ioan Botezatorul” a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul are 30 de ani si a fost gasit de politisti chiar in apartamentul sau din Focsani.

Preotul Tudor Marin, in mijlocul credinciosilor de la Biserica "Sfantul Ioan Botezatorul" din Focsani (foto: ziaruldevrancea.ro)

Dupa mai multe ore de audieri la parchetul de pe langa tribunalul Vrancea, principalul suspect in cazul crimei din Focsani, Florentin Puscoiu, a fost retinut pentru 24 de ore, potrivit realitatea.net.

Preotul Tudor Marin a fost omorat chiar in biserica in care acesta slujea, „Sfantul Ioan Botezatorul”, din Piata Unirii din Focsani. Parintele a fost injunghiat in piept si, in ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat. Se pare ca agresorul i-a cerut preotului sa ii explice anumite versete biblice inainte de a-l lovi cu un cutit. Imediat dupa agresiune, tanarul a fugit. Arma crimei, un cutit, a fost gasita in biserica.

UPDATE Focsani: Preotul injunghiat in biserica a murit. Agresorul, cautat de politie

Preotul injunghiat mortal la Focsani, socrul sindicalistului Vasile Marica

Preot ucis in biserica: Reactia Patriarhiei Romane la crima de la Focsani

Parintele Marin era socrul liderului sindical Vasile Marica. Sute de focsaneni s-au adunat in fata bisericii, la aflarea tragediei, pentru a-i aduce un omagiu preotului Tudor Marin.

1.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger