AcasăNewsPreot înregistrat când îi face avansuri unei fete de 14 ani în...

Preot înregistrat când îi face avansuri unei fete de 14 ani în timpul spovedaniei. S-a deschis o anchetă (VIDEO)

preotPreot înregistrat când îi face avansuri unei fete de 14 ani în timpul spovedaniei. S-a deschis o anchetă (VIDEO)

Un preot din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, este acuzat că a încercat să seducă o adolescentă de 14 ani chiar în timpul spovedaniei. Fata a înregistrat conversaţia şi i-a povestit întâmplarea mamei, care a alertat poliția.

Omul lui Dumnezeu este acuzat de comportament indecent față de o minoră, chiar la sfânta spovedanie. Întâmplarea a avut loc la biserică, în ajunul Paștelui, a povestit tânăra, potrivit Călărași PRESS.

Fata l-a înregistrat cu telefonul mobil, în timp ce o spovedea. După cum reiese din conversația pe care preotul din Călărași a avut-o cu minora, el a mai avut o tentativă să o cucerească pe această fată, în urmă cu câțiva ani. În plus, el era conștient că în comună oamenii au început să vorbească despre acest lucru.

Preotul acuzat de avansuri asupra unei minore: „E o dragoste mai din priviri”

Preotul și-a declarat dragostea față de o minoră în timpul spovedaniei.

„Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!
Copilă: Am auzit, da!
Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.
Copilă: A, nu!
Preot: Ba da!
Copilă: Nu!
Preot: Ba da, voiai să zici ceva.
Copilă: Nu voiam!
Preot: Sigur?
Copilă: Sigur!”, a fost conversația dintre preot și adolescentă.

Localnicii susțin că parohul este vinovat în acest caz și că nu mai au încredere să își lase soțiile să se mărturisească la el. Polițiștii au început verificările și au semnalat cazul și Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

author avatar
Andreea Vlad
929 afisari

2 COMENTARII

  1. E o vorbă care zice:”fe ce zici popa dar nu fa ce face el! Afara cu el și interzicerea popiei definitiv și irevocabil.

  2. Da e vorba Sfantului Ardealului.
    Trebuie sa fie atenti ca dracul se foloseste f bine de lumina chiar si in biserica. Trup suflet si minte acolo nici nu ridici ochii parintele statea 36 de ore si marturisea fara pauza, continuu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger